• Hadilow

    Hoj, plánujeme na září s partou výlet do Krkonoš. Máme naplánovaný jeden okruh, ale mám nejasno o jednom místě, jestli je průjezdné. Průjezdné tedy z hlediska ochranářů. Dá se legálně projet od konce lanovky na Pláních na Klínovky a potom Na rozcestí. Fakt bych nerad, aby potom o mě dávala Nova příspěvky jak ujíždím ochranářům a devastuju přírodu :-))) Posílal jsem dotaz na Krnap, ale žádná odpověd. Na jejich webu se slovo biker ani nevyskytuje – slabota!!!

    0 0
    • munro  

      Myslím, že přes Klínovky nelze. Musí se to objet nad Strážným a pak nahoru přes zadní Rennerovky. Od bufetu na rozcestí zase jedině přes Výrovku dolů do Pece (přes Lišku je zákaz, ale minulej týden jsem tam viděl vesele jet nejmíň čtyři zahraniční bikery).

      0 0
      • Hadilow  

        Jo tak toho jsem se bál. Problém je, že jsme dost výkonostně nevyrovnaní a kluci už toho budou mít na Pláních dost :-)) Kdybych jim řekl, že spadneme znovu do Strážného a pojedeme na Výrovku, tak by se asi objevil soudce Lynch :-) To by asi zkousli jít ty dva kiláky pěšky. Dík za info!!!!

        0 0
        • pitelboy  

          Ser na KRNAP sou to KOKOTI. Kdyz te chytnou tak nemas prachy, nemas doklady a ses treba z Prahy. No a sou v PRDELI. Ja to takle delam dycky. Letos me chytli zatim jen 2×.

          biku čest, krnapu pěst !!!

          0 0
          • Hadilow  

            Jo, je fakt, že nás bude asi třináct. Víš, nemám z toho ale moc dobrý pocit. Ta „pěst“ v závěru je na mě moc. Asi nejsem takový ranař jako ty :-))) Jedu do hor a rád bych respektoval místní zvyklosti, i když si o nich myslím své a že jsou někdy stupidní, tak o tom není pochyb. Ale dík za radu :-) – chudák ochranář. Všichni jsme z Prahy a každý mu dá ?afku. Teď je jasný proč pražáky nemaj nikde rádi :-)))

            0 0
          • Daf  

            Hmmm… tak to jses opravdu hrdina. Kvuli takovejm jako jses ty tech zakazu pro cyklisty jen pribyva :(

            0 0
            • náčelník  

              Souhlas. Navíc nechápu, proč si Hadilow naplánoval bikovačku do Krkonoš. Je spousta jiných vhodnějších míst.

              0 0
              • Hadilow  

                Dík náčelníku, že jsi se mne zastal:-) Asi proto, že jsem tam ještě na kole nikdy nebyl. Vyrážíme tak 2–3× do roka na prodloužený víkend poznávat Českomoravskoslezko (abych se nikoho nedotkl), no a teď jsou na řadě Krkonoše :-) Já vím, že to pravé je v Beskydech a taky je tam příští rok vezmu. A jak říká známý : „zážitek nemusí být pěkný, ale intenzivní“. Jinak na bajku si řádím hlavně kolem Litoměřic ve Středohoří, kde bydlím. Super trasy, žádný lidi, žádný ochranáři, jen ty, dvě kola a krásná příroda. Doporučují 4 z pěti bajkerů.

                0 0
                • cabbage  

                  hele ja s lemplem taky vyrazime do krnapu(bohuzel jako pěšáci:(( tak me nezajed- nerad bych si travil zbytek prazdnin bez kola.

                  0 0
          • pitelboy  

            Ja te beru. Kazdy ma svuj nazor. Muj nazor je jednoduchej- sou to vesmes vymasteny kokoti. Treba takova cesta z VYROVKY na LUCNI. 2km pekny asfaltovy cesty. Jezdej tam auta obcas nakej nakladak, ale na KOLE by se tam „nemelo“

            Nebo cesta z BUFETU NA ROZCESTI pres LISKU. Je tam siroka zpevnena sterkova „hnusna ceta“ s prekopama. A z obou stran HNUSNA CEDULE. Asi si koupim rozbrusku a.......

            0 0
            • Daf  

              Proc bys chtel jezdit na Lucni boudu odtud se nikam jet neda? Navic chodi tam hodne lidi co jdou na Snezku nebo z ni. Myslim ze by se naslo dost magoru co by to mezi ty lidi pustili padesatkou. Zrovna tady si myslim je ten zakaz opravnenej.

              0 0
              • pitelboy  

                kam z Luční ?" Z Luční jezdíme přece na Sněžku !!! A nebo dál směrem na Špindlerovku, Prameny Labe apod…

                0 0
                • Bunda  

                  A když jedeš z Výrovky na Luční, co ti říkaj ty dva páni v bílý felici s nápisem policie (nebo tak něco), jak tam celej den stojej? Salutujou?

                  0 0
                  • pitelboy  

                    Ja tam tudy jel naposled asi před měsícem (od výrovky k Luční) a žádný ******** debilové s bílou felicí a skurvenym nápisem policie tam nebyli.

                    0 0
                    • enjoy  

                      premyslim jestli jsem byl pred peti lety taky takovej magor.bych ti mohl dat aspon nejakou nadeji ze se to spravi.

                      0 0
                      • JohnLee  

                        a prisel jsi na neco? :))) jen jsem si potreboval rypnout…:))

                        0 0
                        • enjoy  

                          ja si vazne nemuzu vzpomenout:-) jinak mi prijde ze pise jak lempl(uz jsem o nem dlouho neslysel:-o ),taky neco pres 16.tak se mi zda je pitelboy neni vyjimka,takze ja jsem asi taky nebyl:-) ale co,dneska pisu taky kraviny,akorat trochu jinak:-)

                          0 0
              • kolombo  

                Já tomu zákazu docela rozumím, byl jsem v Krkonoších část minulého týdne a kam pustíš lidi, tam je to hrůza. V okolí Sněžky zástupy, koneckonců, je tam lanovka a tak je to jednoduché. Po cestách v okolí papírky, PET láhve, bordel. Problém vidím v tom, že cyklisté nejsou líní a tak nemají problém se někam dostat, i když je to daleko, a to v poměrně dost velkém počtu. Co takhle jet do okolí Vysokého nad Jizerou, Jizerek a do Polska?

                0 0
                • Beeda  

                  Joo, jen pro info, minulej tyden jak psali, ze vsude v Jizerkach otviraj cyklostezky a ze bude prechod do polska za Bukovcem tak jsem to testnul. Zadny cyklostezky jsem nevidel, az na par novych tabuli…A zadruhy – pod Bukovcem jsem jel do Polska na zavody. Prejdu caru v Jizere (promitne mi hlavou at zije EU, svoboda, politici s vlajeckama atd). Nandavam tretry a najednou cesky celnici…sklapne mi, chtej doklady, no nastesti byli hodne v pohode, mel jsem to za kilo pokutu, poradili i cestu. Ale stejne proste vedej, ze to tam je zkratka tak cihaj, doufam, ze z tech pokut ten prechod postavej. Jinak ta polska strana mnohem lepsi, ne panely, ne asfalt, ne lidi. B.

                  0 0
                  • kolombo  

                    Jo, přechodů je asi málo. Jeden je na vrcholku Smrku, další je někde u Harachova. ale to nevím přesně kde. A pak samozřejmě ty silniční.

                    0 0
                    •  

                      Přímo za nádražím je cesta do lesa k hranici, potom se dáš na Orle a dál po značených (slabě) cestách na Smrk kde je pěkná vyhlídka (ostatně ta nová kovová 24m rozhledna nic moc).Celkem z Harachova po Polských Jizerkách na Smrk asi 23 km.Žádný lidi a super vyjížka.Ahoj

                      0 0
    • HoralFanda  

      Krkonoše jsou pěkné, ale jenom když tam nejsou žadní lidé. Proto do Krkonoš vyrážím ve všední dny a jako správný drsňák když není ideální počasí, dobrá je mlha, 10°C, mrholení.. Nebo v zimě při –15°C, ale to už není na kolo :o) Heleď pokud máte někde ubytování, tak na tuhle trasu vyjeď za horšího počasí, ideální v mlze a je hodně malá pravděpodobnost, že vůbec někoho potkáš. Já jsem takhle jednou v květnu při přechodu Krkonoš nepotkal od Vosecké boudy až na Petrovku ani nohu.

      0 0
    • MirkoCarver  

      Pokud máš sebou slabší jedince, vyjeď na Pláně lanovkou (berou i kola), vem to po cyklotrase 17 na křižovatku žluté, modré a zelené. Pak do leva po zelené přes Hříběcí boudy, Hanapetrovu paseku na Tetřeví boudy a odtud do Pece. Je to krásná trasa bez asfaltu s náročnějšími sjezdy a výjezdy. Žádný zákaz vjezdu tam není a skoro nikoho nepotkáš. Sjezd z Výrovky do Pece je prý uzavřen z důvodu rekonstrukce silnice, podkal jsem několik varování od KRNAPáků, ale nevím, zda je to pravda. Jinak na cyklotrasách v Krkonoších potkáš víc aut včetně V3Sek, Avií a Tatrovek než bikerů. Je to samý asfalt.

      0 0
      • munro  

        Sjezd z Výrovky do Pece se dá na horským kole normálně projet i přes opravu cesty – pod Richtrovkama je jenom snesenej asfaltovej svršek.

        0 0
      • Hadilow  

        Ubytování máme v Peci. Já jsem je chtěl vytáhnout právě obráceně z Pece přes Tetřeví, Hříběcí, Strážné do Herlíkovic. Tady lanovkou na Žalý a sjezd do Špindlu. A právě ze Špindlu lanovkou na ty Pláně a přes Výrovku do Pece. Tím asfaltem jsi mne moc nepotěšil :-( Je zajímavé, že opravu té cesty nemá vůbec Krnap na webu. Doufám, že to stihnou do září dokončit. Asi to fakt bude nejschůdnější to vzít ty tři kiláky na Klínovky pěšo. Jinak mě kamarád právník potvrdil, že ochranáři mají skutečně status veřejného činitele a tak Pitelboy, který má krev v očích může špatně skončit :-))) Díky moc za všechny příspěvky. Malinko jste mne nahlodali v tom těšení na výlet, ale ono to bude dobré.

        0 0
    • RomanH  

      Krkonose jsou vubec podivny

      V televizi byly v zime porad zpravy o tom, jak v Krkonosich radi cerni jezdci na skutrech. Pak tam jeden borec na skutru srazil Krnapaka a byla z toho dost velka afera. Samozrejme, na prvni pohled skutrare odsoudis, jenze Krnapak se chlubil jak si na sve ceste (byla to cesta lesem, takze po ni muze kdokoliv) natahl retez ve vysce hlavy skutrare s malinkou propusti pro bezkare a pak se na toho skutrare chystal lopatou. Asi nedomyslel, co by se stalo, kdyby tam jel v noci nasoslej bezkar s knajpy a neco se mu stalo. Takze nakonec dobre mu tak, i kdyz to ten skutrar delat nemel. Ja nevim, proc si za kazdou cenu musi neco dokazovat. Vzpomente na ocelova lanka v lese, u nas za Brnem rozhazene „husitstke jezky“…

      V Krkonosich jsem byl na kole 1× a uz tam nemusim – pusti Te vetsinou jen na asfalt. Zrovna tak v zime – za kazdou volovinu platis zvlast (parkoviste, lanovka) a pak skoro za stejny prachy jako v Alpach cekas ve fronte na lanovku 20 minut.

      0 0
      • pitelboy  

        To je pravda v zime v sezone sem nema cenu jezdit. Lidi jak n…, fronty až na 30minut, všechno drahý, málo sněhu, všude krnap, a v zimě tu dokonce jezdi fízli na skutrech a tem se hodne blbe ujizdi…

        0 0
        • Hadilow  

          Tak jsme o víkendu dali slibované Krkonoše. Po těch všech příspěvcích jsem měl trochu obavy do čeho jdu, ale nakonec musím napsat, že to bylo super. Moc se mi líbil výjezd po žluté od Spáleného mlýna kolem Jeleního potoka, výjezd na Černou horu, z Pece na Pražskou a ze Strážného na Výrovku. Sice 90% asfalt, ale svítilo sluníčko, modrá obloha, málo lidí a nohy a plíce si přišly na své :-))) A ten sjezdík z Výrovky do Pece je super!!! Bacha jen na opravu cesty. Docela bez varování přechází asfalt v takovou jemnou šotolinku co děsně klouže.

          0 0
          • pitelboy  

            co je sqeliho na 5km dlouhym sjezdu po asfalte ???

            0 0
            • enjoy  

              nevim jak zazivny je tamejsi asfalt,ale treba jachymov nahoru i dolu je docela narez.kdyz to tam clovek uz parkrat jel a vi ze to muze pustit tak je to opravdu skvely.a precti si posledni slovo vole.ne sqeli,ale skvely.

              0 0
            • Hadilow  

              Víš, já nevím kolik Ti je, ale myslím si, že budeš ještě docela mladej kluk. Možná až Ti bude trochu víc přes třicet, přes týden budeš odjíždět z domova před šestou ráno, vracet se v půl sedmé večer, budeš mít dvě děti, asi fakt oceníš, že jedeš s partou kámošů, večer sednete kolem sudu, hodíte stejky, super pokecáte a potom Ti ten asfalt fakt aní nepřijde, že je něco špatně. Já myslím, že bajk je fakt hodně o pocitech a souznění s přírodou. Prostě si to užívám, dupal jsem to z Pece nahoru na Pražskou boudu, koukal na Sněžku, modrou oblohu a bylo to super. Prostě relax. No a někdy potřebuju i ten adrenalin a jedu nějaký zkopec u nás ve Středohořín a zase je to prima. Fakt Ti to asi přijde s věkem. Vydrž a uvidíš. Mezitím drobet přemýšlej o druhých!!!

              0 0
              • RomanH  

                No mne je tricet, dite mam jedno, s temi kamarady, stejky, beckou a super pocasim souhlasim, ale asfalt me v lese fakt nebere. Myslim si, ze jsou u nas opravdu lepsi mista na bikovani nez Krkonose. Samozrejme ale nevice dela nalada mezi kamarady. Ja se chystam s kamarady na pristi prodlouzeny vikend do Jeseniku, ve kterych jsme byli loni prave touhle dobou a bylo to super. V krkonosich jsem byl v loni v lete (pred prazdninama) na kole, nekolikrat v zime a vypestoval jsem si vuci nim dost silnou averzi, hlavne diky zakazum, frontam, mnozstvi lidi a placeni za sluzby na kazdem rohu. Uz toho tady o nich bylo recenz dost, tak to nechci znovu rozebirat. Jinak tu dovolenou Ti preji a jsem rad, ze se Ti libila.

                0 0
                • Hadilow  

                  OK :-))) Užij si Jeseníky!!!

                  0 0
                • mastihuba  

                  No ja si myslim že Krkonoše jsou hodně o znalosti neznačených cest :)). Věřím že místní si užijí neasfaltových stezek dosytosti. Byl jsem tam vloni s naší partou a byl jsem relativně spokojen. Blbý je že se člověk nevyzná. Souhlasim s názorem že cyklostezky jsou tam vopruz, ale ty nejsou stavěný pro bajky nýbrž pro cykloturisty jako je moje máma s tátou.

                  0 0
              • pitelboy  

                sem na stredni, z domu chodim hned po sesty, vracim se od 3 do 6h, doma mam segru a s kamosema jezdime vecinou nekam na treil…

                ale budiz, kdyz mas rad silnici, tak ti to brat nebudu…

                0 0
    • vlk  

      najdi si www stránku krkonošského národního parku. pošli jim mail aby ti zaslaly, které trasy jsou zakázané a pAK SEM TEN SEZNAM HOĎ.pOKUD JSI JIŽ TAK NEUČINIL.Já to s jeseníkama vyřešil stejně.

      0 0
      • RomanH  

        A za to jeste jednou diky. Ty Jeseniky jsou vazne fajn. Kdyz jsem si zvyraznovacem oznacil v mape ty zakazane useky, spoustu mist vcetne nekterych vrcholvych partii lze objet po neznacenych cestach s minimem asfaltu. Uz se tesim.

        0 0
    • Honzas  

      Na Krnapu jsem se zeptal na seznam zakázaných cest pro kolo a přišel mi do druhého dne výčet povolených cyklotras a doporučení konzultovat plánovanou na Informačním středisku.

      Přehled cyklotras KRNAP

      1A – „Krkonošská diagonála“ – hlavní trasa Harrachov-Dvoračky-Horní Mísečky-Špindlerův Mlýn-Výrovka -Pec p. S.-Horní Albeřice-Žacléř (71 km) 1B – varianta hlavní trasy v úseku Hříběcí Boudy-Pražská bouda-Horní Maršov-Lysečinská bouda (36 km) 1C – nástupní trasa k 1B: Luisino Údolí-Husí potok (3 km) 1D – nástupní trasa k 1B: Dolní Dvůr-Kotelský potok (4 km) 1E – nástupní trasa k 1B : Černý Důl-Hrnčířské Boudy ( 5 km) 1F – od lanovky na Sněžku: Růžová hora – Janovy Boudy (5 km) 1G – Tetřeví Boudy – Údolí Čisté (spojka na trasu do Černého Dolu – 2 km) 2 – „Terex – Janouškova cesta“: Harrachov, celnice-Krakonošova Snídaně-Harrachov (20 km) 2A – Nový Svět-Mumlavský vodopád (3 km) 2B – Krakonošova Snídaně-Kladová cesta (spojka tras 1A a 2 ; 3 km) 3 – Na Mýtě-Paseky n. J.-Kořenov (návaznost na trasy KČT, Jizerské hory; 15 km) 4 – Ručičky-Janov (10 km) 4A – Harrachov – Janova cesta (napojení na trasu 4 z centra Harrachova; 3 km) 5 – Rokytnice n.J., nám.-Ručičky (7 km) 6 – Úbočím Vlčího hřebene: Sedlo pod Dvoračkami – Pod Vlčím hřebenem (Rezek; 4 km) 7 – Rokytnice n.J., nám.-Rýžoviště (6 km) 8 – Dolní Dušnice – Stromkovice-Jestřabí v K. (12 km) 8A – Stromkovice – Vidlice (8 km) 9 – Vítkovice, obecní úřad- Benecko,Poustka (4km) 10 – Vítkovice, hotel Praha-Benecko-Horní Štěpanice-Mrklov-Kněžice-Vrchlabí (18 km) 10A – Benecko-Rovinka (7 km) 11 – Bedřichov-Třídomí-Rovinka (přímo; 7 km) 12 – Bedřichov-Třídomí(přes Horní Mísečky; 10 km) 13 – Horní Mísečky – Vrbatova bouda (5 km) 13A – od lanovky Medvědín k Masarykově silnici (spojka; 1 km) 14 – Špindlerův Mlýn-Labský důl, Pudlava (6 km) 15 – Dívčí Lávky, Medvědí koleno-Petrovka-Špindlerovka,odb.-Pod Pevností (13 km)
      15A – Pod Pevností – Davidovy Boudy – Bílý kámen, silnice na Špindlerovku (8 km) 16 – okruh Špindlerův Mlýn-Dívčí Lávky-Bouda u Bílého Labe (13 km) 17 – okruh na Pláních (Krásná Pláň -Kopřivník – lanovka na Pláň; 7 km) 17A – Pláň-Kopřivník (přímo; 2 km) 18 – Liščí cesta: Pod Rennerovkami – Tetřeví Boudy (6 km) 19 A – Černohorskou silnicí: Hoffmannovy Boudy-Černá hora-Pod Černou boudou (8 km) 19B – Údolí Čisté-Luční svážnice-Zrcadlové Boudy-Černohorská silnice (7 km) 20 – Pecký okruh od Javoru na Pražskou boudu (7 km) 21 – Pec p.S.-Obří důl, kaplička (4 km) 22 – Velká Úpa-Janovy Boudy (3 km) 23 – Javoří Mlýn-Krausovy Boudy (8 km) 23A – spojka z Vavřincova dolu na trasu 23 (2 km) 24 – Spálený Mlýn-Pomezní Boudy-Eliščino Údolí (8 km) 26 – Cestník-Horní Maršov-Bystřice- Rýchory (24 km 26A – nástupní trasa k 26: Svoboda n.Ú.- Mánkova cesta (2 km) 26B – Bystřice – Nad Babím, odb. k Stachelbergu (8 km) 27 – nástupní trasa k 1B: Janské Lázně – Modrokamenná bouda (2 km)

      0 0
    • mawerick  

      Já mylsím že to legálně nejde, ale cosi budem povídat… A navíc KRNAPáci jsou dementi… jednou jsem tam opravdu omylem zajel do míst kam se na biku nesmí a co najednou nevidím (a neslyším a necítím) dva KRNAPáci na kroskách… A pak a? mi tvrdej že chráněj přírodu…

      0 0
      • Vladimír  

        podle mne pri tezbe dreva udelaji vice skody nez na tom biku. Napr. v Dolomitech neni nikde jedina cedule o zakazu kol.

        0 0
        • mawerick  

          To taky, ale hlavně mě zarazila ta obsurdita celé situace… Já jsem tam na biku, na zpevněné cestě a oni vyrazili z lesa… Na motorkách a ty dvě rejhy který za nima zůstali tam budou určitě ještě teď…

          0 0
    • Pablo  

      Vykopal jsem tento thread, protože se mi hodil názvem k tomu, co chci postnout. Nevím, jestli Shocart zvolil zrovna šťastně úvodní obrázek.. (pro neznalý, cesta ze Sněžky směr Luční, 1. zóna, zákaz)

      0 0
      • L9  

        to mě taky hnedka praštilo do očí, když jsem tu mapu dostal do ruky…

        0 0
    • dieegoo  

      Určitě jste zaregistrovali vznik Bike areny v Krkonoších www.bikearena.ergis.cz … O prázdninách bych chtěl zkusit některou z doporučených tras. Máte někdo tip, která trasa stojí za to, kde je něco k vidění a tak?

      0 0
      • Filltos  

        no tady to je tezky, u kazdy trasy to je minimalne pulka po asfaltu. Kdyz chces neco videt, tak asi ty 3horeni tj. modra, fialova, zelena. Zelena je takova zabijacka :) Z Vrchlabi cca 15–20km neustalyho stoupani pak sjedes do Pece a zase musis nahoru nastoupat :)

        0 0
      • olino  

        Ahoj, Krkonoše mám v celku projetý. Naše oblíbená trasa je ze Spáleného mlýna (Dolní Malá Úpa) k chatám u Kostela a dál na Rýchory. Z Rýchor do Horního Maršova, Svobody nad Úpou, Jánských lázní. Z Jánek na Černou horu, poježdění okolo Černé Hory. Pak máš několik možností. Jedna z nich je na Kolínskou a do Pece nebo na farmu Sosna a dolů do Velké Úpy kam se dostaneš i z Pece. Z Velké Úpy k Chatě Jana (Portášky) a finální sjezdík ke Spálenému mlýnu..

        0 0
    • Pi†el  

      bez problemů je to sjizdny.. ochranari nekousou. lidi tam jezdej i autama, tak bych se toho vubec nebal…

      0 0
    • navikin  

      Zdá se, že by mohli z Krnapu dostat rozum – a na Labskou a Luční boudu už budeme moci beze strachu z buzerace.

      url: http://www.mtbs.cz/bleskovky.htm#…!

      0 0
      • Treker  

        Tak alespoň další kus oficielně sjízdný. nicméně to nic nevyřeší. Z Luční dál se stejně nikam nedá-údolí Bílého Labe ani směr na Sněžku nebude nikdy asi oficiální cyklotrasa :-(

        Ale jak jsem se bavil s KRNAPákama, tak ten zákaz na některé asfaltové cesty (většinou sjezdy) je z důvodů smrtelných zranění. Vím jak jezdím z Výrovky já třeba a to jsem posera …80 tam máš hnedka a když potkáš turistu..... To samé proč zavřeli veškeré výjezdy z Pomezek na Jelenku, i když tam jezdí auta.....

        Ale dá se tam najít dost pěkných tras terénem s kombinací přes Polsko … myslím kolem Žacléře a tak…

        0 0
      • lidumil  

        No tak to by byla bomba :-)))))

        0 0
    • scoty  

      Po několika letech konečně dobrá zpráva:

      Správa Krkonošského národního parku povoluje teréním cyklistům jízdu po zpevněných a historických stezkách v NP.

      Stezky budou vybrány po dohodě se zástupci bajkerů, označeny v mapách a v terénu značkou s mtb kolem (viz.obr).

      0 0
      • vinca  

        Hurá !

        Dají se někde najít podrobnosti ?

        Kdo to je zástupci bajkerů ?

        Frantu , Pepu a Honzu můžu prej zastupovat já.

        0 0
      • RomanH  

        Tak nevim

        Kazdopadne jsem rad, ze jsme to projeli letos.

        0 0
      • scoty  

        Omlouvám se.

        Tento příspěvek je jen zbožné přání a napsal jsem jej frustrován po návratu z dovolené ve Slovinsku (Triglavský národní park), kde se po cestách na kole smí jezdit…

        Fotky jsou tedy ze Slovinska.

        0 0
        • RomanH  

          :-)

          To Slovinsko bych s Tebou nekdy rad probral. Jestli budu muset pristi rok k mori, rad bych to spojil.

          0 0
          • scoty  

            Klidně se ozvi. K moři to je přes Bohinjské sedlo cca 100km…

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.