• Lada1

    v mar. horach je vyprodej v obchde Bike hsop.. kousek od Minolty (smerem na centrum). Maji tam napsano slevy az 40%.

    0 0
    • Pavlos  

      tam meli pekne kousky od GT

      0 0
      • Air  

        maji tam celkem dost kol, ale hlavne Kellys, pak ty GTcka a taky nejake levne Specialized. Stejne nechapu, jak takova znacka jako Specialized muze prodavat i kola za 10 tisic… myslim, ze takhle dost ztraci na exkluzivite…

        0 0
        • Pavlos  

          Proc? Kdyz chces ziskat veci podil na trhu musis udelat kola i nizsi cenove kategorie

          0 0
          • Pavlos  

            veci = vetsi

            0 0
          • Air  

            ale nevim jestli napr. Santa Cruz nebo Cannondale jde o ziskani vetsiho PODILU na trhu. Nebo Ferrari, Porsche, Aston Martin… u hodinek treba Rolex… to jsou typicke znacky, ktere jedou na exkluzivitu. A nejde jim o znacku pro masy… jako treba Volskwagen (lidovy vuz :), i kdyz to uz moc neplati). Myslim, ze kdyz si Specialized vybudoval takove renome po svete, tak ho tim akorat kazi… Respektive, myslim si, ze by z te znacky mohl vymackat vice kdyby neprodaval kola, kdyz to prezenu, pro rohlikare.

            0 0
            • Žanek  

              He he, co je proboha na Spešlu exluzivního?? Stejně se to všechno vaří ta Tchaiwanu (kromě top modelů, který se dělají v USA) Bez peněz z té značky nevymačkáš vůbec nic. Aby mohi vyvíjet kola jako Epic tak na to musí vydělat. A protože těch Epiců zas tolik nejezdí, tak musí púrodávat i levná kola. Prostě vyrábí to, po čem je poptávka, co se nejvíc prodává, o co je největší zájem. Pokud nedělá kola do obchoďáků tak je to pořád OK.;

              0 0
              • Pavlos  

                Presne je to neco jako Author u nas;)

                0 0
                • jack  

                  je moc fajn,že vždy se využije nějaký téma k tomu,aby někdo z vás vyslovil svůj názor,i když se vůbec nevstahuje k tématu.zkuste psát věci,které mají aspoň trochu význam.

                  0 0
              • Air  

                ok, to je jedno. Na Taiwanu se dela ale kde co a jeste to neznamena ze to nebude kvalitni…! Tenhle predsudek je uz dnes zazity… Zalezi na technologiich a ty jsou ze zapadu. Ad Epic… Cannondale se taky zivi prodejem drahych modelu a zije nebo ne? Porsche taky neprodava levne auta… Proste maji jinou marketingovou strategii. Ale asi jsem to tak nemel srovnavat. Mel jsem o Speslu mozna mylny dojem, testy drahych kol nejak nectu. Ale kaslem na to, je to fakt off topic.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.