• KM

chci si natocit nejake sjezdy na kole a na lyzich, nemate nekdo zkusenosti, link na tyto video systemy (zahledl jsem v tv: zvlast objektiv na hlave(prilbe) a zbytek (zdroj a ja nevim co jeste) v kapse. Uprednostnuji spise malost a lehkost pred superkvalitou. Nebo tocil nekdo neco takhle s digitalem ? Jake zkusenosti ? Dik.

0 0
    • Radek Broz  

My jsme takhle nekolikrat tocili s klasickou malou digitalni kamerou do dlane – proste jsme to pridelali izolackou. Uplne to staci. Dost tezky je odhadnout spravnej uhel, jelikoz kdyz to pridelavas, nemas vyklopenej display. Chce to chvili tocit, pak to omrknout a kdyztak predelat.

0 0
    • ddd - andy  

Ja sem jezdil takhle s klasickou kamerou pridelanou na ramu.. (horni ramova trubka) parkrat sem s tim i skocil a bylo zabavny koukat jak u toho chodi vidle.. No ale pokud chces neco malyho taxi asi budes muste priplatit.. Teoreticky bys moh na helmu pridelat malou bezpecnostni kameru (lehkost) ale v batohu musis mit zdroj a neco na nahravani – coz je tost tezka zalezitost. Napr. kdyz se toci prazsky schody tak ten bagl co ma „kameraman“ vazi tak 2kg a kamera co je na hleme stoji nekrestansky penize…

0 0
      •  

docela dobry fotky tam ma, treba detaily v sekci My bikes

0 0
        • jecnak  

no hlcne jsou tam skvely videa – treba sjezd z Haleakaly atd.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.