• vlk

    Sidi MTB Bullet Specialized Sport MTB kůže body geometry

    To jsou dvoje co mi padnou.Má někdo skušenosti s oběma aby mohl porovnávat.Je mi jasné že Sidi mají tvrdčí podrážku než secialized.Nez­lomila se někomu ta podrážka u specializedů.Je umělohmotná a přitom ne moc tvrdá.V podstatě to potřebuji na klasickou jízdu -přirovnal bych k drsnějšímu xc.Dlouhé cesty v lese po horách, nějaké brody z kopce v terénu se s tím taky nemazlíme a šutrové cesty.Kdosi mi říkal že při jízdě na šutrových cestách mus tvrdou podrážkou brní nohy a je to dost nepříjemné.Mám HT.Tak je to pro mne důležité.Jinak Jak se chovají tyto modely po projetí vodou.Děkuji

    0 0
    • Thorn  

      Ja mam Bullety asi pol roka – zatial si pochvalujem, su velmi lahke. Su mi trochu velke (dostal som ich zadarmo :-), ale teraz v lete to vnimam len ako vyhodu, eventualne do nich nosim hrubsiu ponozku. Subjektivne sa mi v nich jazdi velmi dobre (povodne som ich vdaka velkosti chcel nosit len na zimu, ale prepracovali sa na moje najoblubenejsie tretry), drzia, chodit sa v nich celkom da…

      0 0
    • TinkTink  

      Hele…mel jsem model Sport od Speslu 2000…po 3 letech nesetrneho zachazeni mi praskla podrazka…tydle novy ale…to je uplne nekde jinde…tuhosti jsou asi o 50% lepsi a podrazka je myslim taky lepsi. :)

      Ale znamej ma Sidi..stary asi 7 let…jety fakt brutalne…a porad drzi…

      0 0
    • igor  

      ak ti pomoze. tak ja mam tie minulorocne – semis. Som s nimi spokojny najma v lete, je tam vela sietoviny, takze dobre odvetranie. Body geometry mi vcelku sedi, lebo mam ploche nohy jak medved..v turis­tickych ma predtym bolievali kotniky. Asi po roku pouzivania mam ale pocit, ze sa mi nejako rozcaptali…co mi nevyhovuje, predsa len, je to myslim najlacnejsi model od nich. Napriek tomu zostanem u speslackych tretier akurat asi prejdem na tie „compy“. Nohy mi nebrnia na kamenoch, ale mam fulla takze…

      0 0
    • rasto  

      3. sezonu vozim druhe sidi (5–6k km/ rok) (prvni mam 9 let, nalitano ±20k km.). mam vyssi model nez bullety, ale zaklad je stejny jiz asi 10. rokem. sidi jsou tvrdsi, ale o to odolnejsi. plastova podrazka klouze zvlaste na mokrych sutrech. dalsi (malou) nevyhodu vidim v tom, ze neni chranena spicka. trosku se odiraj. neni to ale zadna tragedie. vozim HT. jsou vzdusne (nevyhoda v zime – musis vic izolovat nohu). zaver: sidi jednoznacne doporucuju.

      0 0
      • Gumicuk  

        Ja mam spesli MTB Comp 04 (musim podotknout ze to jsou moje prvni tretry) ale je to uplna pohadka, jezdi se v nich paradne, noha mi do nich padne jak prdel na hrnec. Pekne vetraj, poprve kdyz jsem v nich jel tak mi to pripadalo jako mensi pruvan. Nohy mi v nich nebrnej mam taky HT. Velice dobra vec je ten neoprenovej jazyk, krasne Ti obepne nohu a pritom nikde nic netlaci , MTB sport maj myslim jen obyc jazyk, takze kdyz se rozhodnes pro secialized, tak ber ty comp. Opravdu mi vyhovujou. Tot vse.

        0 0
        • vlk  

          no právě kvůli tomu klasickému jazyku jsem chtěl ty comp.-5íkal jsem si že v zimě dám tlustou ponožku zalpím izolepou vetrací otvory a vpohodě.Kamoš má tretry dextrous od axonu má podobný jazyk jako ty comp specialized akorát nevím jestli je to zrovna neopren nebo jiná látka a tajne mu tím jazykem.Ten bych v zime asi nezaizoloval.Nebo vyrábí se na tretry i na zimu nějaké návleky aby nebyly přes podrážku?V zimě se přeci jenom někdy ve sněhu kolo tlačí.

          K těm specialized comp tahne(fouká) ti i přes ten neoprenovy jazyk nebo ne.

          0 0
          • Gumicuk  

            Uprime receno myslim ze to nebudou zrovna ty nejvhodnejsi boty na zimu. Nejvice to vetra tim umelohmotnym sitovanim materialem jak je p stranach a na vrchni casti te tretry. Jinak v tom neoprenu jsou dirky aby to taky vetralo. Jinak maj dokonce dirky na tkanicky, takze se daj zavazat a jeste stahnout tema suchacema (tkanicky not included:-) Kazdopadne je muzu doporucit ale na zimu bych si koupil jeste jedny, lepe izolovane botky, ale to asi bude platit u vsech letnich treter, si myslim…

            0 0
            • vlk  

              no ty díry jsem chtěl vždy na zimu zalepit páskou.Jinak jaké používáš tretry na zimu.

              0 0
              • Gumicuk  

                Ja ti nevim jestli by to nejak vyrazne pomohlo… ty boty jsou opravdu prusvitny, fakt kdyz se podivas proti svetlu tak prosvitaj… Jinak jsem uz psal ze to jsou moje prvni tretry, takze jsem prez zimu nejezdil, nehlede na to ze poradne kolo jsem si koupil pred nedavnem, driv jsem jezdil v teniskach…

                0 0
    • Alesh  

      Ja jsem az do letosniho jara vozil Spesly Sport 1999 a zadnej problem s podrazkou jsem nemel. Jediny, co mne uz stvalo, bylo to, ze byly uz dost rozslaply (za tu dobu). Byly ze semise a ted mam letosni Sporty z kuze a vypadaj bytelne. Moc jsem toho v nich jeste nenajezdil, ale prijdou mi jako dobrej kauf. Taky jsem zkousel ty Bullety, jenze mi nejak nesedly (na vine byl muj vysokej nart). Compy by se mi libily, jenze do tech se zkratka nenazuju pres tu neoprenovou fuseklicku. Do tech sportu se leze opravdu luxusne.

      Ad odvetrani – taky mne prekvapilo, jak je ta sitovina nahore a po stranach ridka, ale zatim si nemuzu stezovat. V lete nohy krasne luftujou, jen jsem zvedavej na podzim pripadne zimu… Bude to asi chtit nejaky opatreni, neco jako navleky ci tu tvou lepenku. Jo a sice nemaj koliky, ale kopce se mi v nich chodej dobre. Ovsem nakolik se sapu do krpalu stromeckem, to jsem jeste nezkoumal :-)

      0 0
      • Gumicuk  

        Ja tam k tem compum mel pribalene ctyri spunty, ktere se prisroubujou do predni casti podrazky, takze pak muzes chodit kde chces. Vlastne se to potom da pouzit i jako macky :-))

        0 0
      • Air  

        staci si dat na spicku nohy PE sacek a ses v pohode.

        0 0
        • Gumicuk  

          Hmmmm to musi bejt zradlo si ty tretry potom sundat… :-))

          0 0
          • Air  

            jen na spicku jsem rikal… pokud nemas prachy, tak to je dobra volba, ne? a pokud je mas, tak si koupis navleky a budes vypadat jako potapec nebo nejaky WS ponozky (z WS Windstopper teleshopingu :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.