Jaký computer- 2*denní vzdálenost

8 nepřečtených
  • Vondy

    Chci nový computer a rád bych měl dva denní měřiče vzdálenosti. Jaké máte zkušenosti s touto funkcí a jaké máte computery? Zajímá mě hlavně ovládání a spolehlivost. Dík.

    0 0
    • Jester  

      Mel jsem to na Cateye Enduro a ted to mam i na VDO C15. Pouzivam ten jeden meric na ujetou vzdalenost za mesic a druhy na denni vyjizdky. Ten C15 meri druhy trip jenom do 999km, coz se mi vetsinou podari za mesic pretocit.

      0 0
    • fousac  

      echowell 12… dve denni vzdalenosti ma zajimave reseny.. jedno pocitadlo je klasicky nulovatelny a druhy se samo nuluje o pulnoci..

      celkove sem spokojenej.....

      0 0
    • RomanP  

      Měl jsem asi dva měsíce VDO C15+ a mělo druhý denní počítadlo. Osobně jsem ho použil pouze několikrát, ale dobrá funkce to je. Musel jsem ho vyměnit za VDO HC 12.6 protože jsem chtěl tu tepovku, ale bál jsem se, že se mi s budíkem druhej analog bude sušit. Na to je dobrý myslet včas. Druhej jmenovanej mám od včerejška a naprosto mě dostal. Akorát jsem si chtěl myslím vypnout varování mimo tréningovou zónu a hbitě jsem si smazal udaje za celej den. Ale za to nemůže strojek ale já. Kilometry mi zůstali ve funkci navigátor a tak jsem sice neznal průměry, ale alespoň celkový.

      0 0
      • RomanP  

        sušit rozuměj rušit :-)

        0 0
      • Kopálista  

        A „kilometry zůstalY“

        0 0
        • RomanP  

          Ty celkový jo, jenom jsem si smazal průměry a maximálky rychlosti a tepu a tak. Už jsem si vzpoměl, zastavil jsem a čuměl na rybník a coural okolo a nechtěl si kazit průměrnou rychlost a tak jsem chtěl zapnout funkci co znám z C15+ „FREZZE“ a jak jsem to mačkal krátce, tak nic, žkoušel jsem to dýl a tak, zkrátka pokus-omyl.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.