• Spylinger

    Co rikate na zapl kola WH-M535 ?? Stoji to za neco??

    0 0
    • Air  

      hmm akce na bikestore, ze? :))) me povidal jeden bikeprodavac co taky zavodi, ze jsou ty kola fakt dobry – hlavne diky aerodynamiky a tuhosti. Prej je ma jeho pritelkyne a ze prej ji od te doby co ma tyhle kola z kopce normalne nestaci. Pry je to hlavne kvuli tomu odporu. Zaslechl jsem jak se bavil se svym kamosem a nabizel je mu, ze jsou supr a mel je zrovna za dobrou cenu (pak jsem se s nim jeste sam dal do reci). Ale ta vaha je dost vysoka – 2050 g je teda dost. Jestli to chces na vecka, nevim, jestli bych se nepodival na nejaky Mavicy – okolo 6–7 tisic bys mohl mit lehci kola (nemyslim ale Crosslandy – ty jsou taky tezke). Jinak o tridu vyssi zapletene kola Shimano – na urovni XT (nevim presne to cislo), prej byly vyhlasene min. rok casopisem Bike magazine (nebo Mountain Bike?) jako kola roku. Takze myslim, ze tyhle budou urcite taky kvalitni – mozna i tuzsi a pevnejsi nez Mavic. Ted jen co ty na tu vahu…

      0 0
    • Air  

      jo jeste dobre vahove vychazeji zapletene kola POINT. www.pointbike.cz – kola point savage… ale nevim o nich moc – zkus vyhledavani v historii. O tech Shimanech uz se tu taky neco malo mluvilo.

      0 0
    • Dejv  

      Ja je mam na Arturovi (viz bikes) a nevím jak pod lehkou ženskou ale ja bych je skoro vyměnil právě pro jejich měkost (mam 82kg),v silnem zaběru do kopce nebo ve stoje je to dost znat.Ale vypadaji celkem pěkně.

      0 0
    • Beeda  

      Cau ja je mam taky, no daval jsem ze ne 6kkc, vic bych nedal. Zkusenosti docela tuhy ve smeru jizdy, mekci v bocni. Na naby jsem zatim nesahl ani po cca 10kkm. Problem mam s nazouvanim plasu, Micheliny (ty srpove) v pohode rukou, rubeny pres packy a nejaky panarecery jsem z nich sundaval nuzkama na plech, cili odzkouset plaste…B.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.