• BestSkier

    Zdar bikeři,ma takovej problémek s klikama XT 2004,maj najeto asi 2500km na jeden řetěz a včera jsem tam hodil novej (stejnej,jako tam byl PC69) a na prostředním táce to tak křupe,jako kdyby to na ty zuby špatně dosedalo.Když jsem to měnil ,tak ten starej nebyl extra vytahanej,takže se nemohly převodníky nikaj pokurvit.Na malém a velkém jde řetěz v pohodě.Kámoš řikal,že si to časem sedne , ale už jsem na tom dal necelejch 150km a moc se to nelepší… Neví někdo čím to je ,nebo namá někdo stejný problém ???? Díky Marty

    0 0
    • BB  

      ojety prevodnik poznas tak, ze kdyz jedes do kopce a retez je plunule pod zaberem, tak ojety prevodnik nechce poustet dole retez a ten tak cuka.

      0 0
    • uhreckyp  

      Mal som presne ten isty problem, akurat na XTR-ku 03. Stredna pila po vymene retaze zasekavala retaz, ale asi po 250–300km sa tie posrate zuby zrejme znova ohli do povodneho smeru, dovtedy som bol vsak s nervami v riti. Objednal som si aj novy prevodnik ale uz som ho tam ani nestihol dat.Takze pevne nervy , neobjednavat nove prevodniky a vydrzat.

      0 0
    • pepan  

      Čau bikere, mě to dělá po výměně taky i když mi to žbrblalo už když byly kliky úplně nowý. Myslel sem si, jaký mám bomba kliky (woni jako sou docela tuhý pod šlapáním), ale jako mám nerwy jezdit. Kemoši mi furt raděj, že si tomám namazat apod. geniální myšlenky, ale řešení je jezdit velkou, nebo malou, anebo po dešti je to taky bez randálu. Další řešení pro mě, je vyměnit Shi(mano)-t za převodník 2XM. Já je ještě neviděl, ale psali tady wo tom nějaký borci. Je to hliník za wocel, ale prej je to držák. Tož, tak nějak.

      0 0
      • Gatier  

        Asi sa vas najde viac. Len sa kazdy boji ozvat. Predsa nemozem nadavat, ked mam XTR… :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.