• dalimil

    Jedeme některý víkend v červenci do kempu Habr u Rokycan,má někdo typy na trasy v okolí ???

    0 0
    • wroum  

      je tam super vojensky prostor. asfaltky i lesni cesty. doporucuju jedte se kouknout na Padrtske rybniky. Nejvyssi vrchol je Tok a od rybniku je na nej dost brutalni vyslap a znej super sjezd na kteroukoliv stranu.

      0 0
      • dalimil  

        jak to je s možností bikování v prostoru,nejsou tam problémy ?

        0 0
        • wroum  

          sou tam vsude cedule a kdyz sme tam jeli prvne tak sme se trochu bali. u rybniku sme pak potkali skupinu asi 40 duchodcu na krosovejch kolech.jezdi tam spousta lidi. mistni si tam jezdej pro drivi autem a houbaru tam je taky dost. kdyby se tam neco delo tak te zastrelej hned u vjezdu. :-)

          0 0
          • Martyss  

            Problémů je pár, když tě tam chytí, tak zacáluješ celkem tučné „vstupné“ v řádů tisíců a pokud tam budeš razit během pracovního týdnu, tak pozor na dopravou související s těžbou dřeva. O tom, že není moc vhodné tam jezdit sám ani nemluvim. Pokrytí signálem (aspoň u T-Mobu) velmi řídké. Jinak na Rokocansku – Ždár, pak byste mohli zkusit okolí tankové(panelové) cesty z Holobkova do Strašic. Okolí Habru projeto nemám, ale asi se tam v nejbližší době mrknu…

            0 0
        • Wiktor  

          Na adrese www.jince.cz/ k nahlednuti program ostrych streleb…

          0 0
    • biker007  

      pokud si chces dat do tela, trak doporucuju projet si trasu „nasi“ vyjizdky „Na Brno“.

      popis najdes na www.bikesport-plzen.com, sekce vylety. prvnich cca 15km (z Plzne) je stejnych jako mataron Ravo Vitezstvi (proste se Honza Kotal po nas opici :) ), ale pak maraton uhyba zpet do Plzne kdezto nase vyjidka prave zacina:). takze bacha na to vcas odbocit z jejich znaceni..cela trasa je dost narocna, ale stoji za to. hlavne „banzai“ sjezd, sjezd i vyjezd na Zdar a Trhon a na Radec. nebo cesta od dolanskeho mostu do Plzne podel Berounky. jo a urcite je lepsi to ject ve smeru jak to mame popsany na webu, opacne ty nejlepsi sjezdy tlacis/neses nahoru..

      jinak v habru sem travil prazdniny v letnim tabore snad 3 roky po sobe, ale to uz je tak 12 let zpatky :))..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.