• Kohout

    Mám sedlovku Point a poslední dobou mi nepatrně „klouže“ zámek a sedlo se hejbá nahoru dolu (k když šroub utáhnu na krev). Pohyb je to celkem nepatrný, tak deseniny mm na zámku, ale vydává to dost nepříjemné cvakání. Celý zámek jsem rozebral a odmastil, ale nepomohlo to. Někdo radil dát tam kus šmirglu nebo vypilovat nové zoubky do zámku, ale to se mi moc nezdá. Neznáte někdo nějaký jiný fígl? Díky všem.

    0 0
    • Luka  

      No, ja ti sice neporadim, ale pripojim se se stezovanim. Mam Rotchey Pro sedlovku „hokejka“ s jednim sroubem. A mam fakt velkej problem. Nastavim sedlo , narovna, utahnu na krev a za nedlouho (cca 2 vyjizdky) je spickou dolu. Mozna pro me bude resenim sedlovka rovna, se dvema sroubama.. ale shtve me to…

      0 0
    • MartinXC  

      Měl jsem Ritchey Comp teď nějakou noname (na zimákovi) hokejky s jedním šroubem – sedlo se ani nehnulo, ale dotahoval jsem fest (klíč nadstavený 20cm trubkou). Taky jsem měl hokejku Ritchey WCS (2šrouby) – dotaženo silně rukou – trochu praskotala. Teď Thomson rovnou (2šrouby) – dotaženo zlehka rukou – žádný problém. Sedla měly CrMo, Ti, Vanadové ližiny. Necvaká sedlovka v objímce nebo sedl.trubce?

      0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.