• blue

    od kamarada z jinyho serveru:

    Pokud se někdo chystáte pojezdit v Českém Švýcarsku, tak se tam objevila spousta cedulí se zákazem vjezdu cyklistům, některé jsou na místech kdy bych je i čekal (cesty mezi skálama, kde se třeba musí i kolo občas poponést, ale zase ten zbytek je třeba moc hezkej :)) ale jsou i na několika šotolinových cestách, kde je vůbec nechápu, třeba z Tokáně do Jetřichovic, nevím zda je i opačně, protože jsem tam vjížděl takovou postraní cestičkou, kterou jsem našel při objíždění jiného zákazu, ale chyběla asi minuta abych se tam potkal s pánem v autě CHKO a třeba by mi to prozradil. Nicméně cedule se zákazem není betonová zeď…

    0 0
    • enjoy  

      posledni veta ma hloubku…

      0 0
    • Volf  

      Co je těžkýho pochopit, že některý věci uvidíš pouze jako pěšák. Řidiči jsou na tom stejně. A s názorem, že cedule není betonová zeď docílíš toho, že budeme jednou jezdit v nějaký rezervaci.

      0 0
      • kovar  

        kdo vi, jestli ty cedule jsou tam v souladu se zakonem.

        0 0
      • BB  

        tak to nesouhlasim, na silnicich je to jasne videt, ridici duslednym nedodrzovanim predpisu docilili uplneho zhrouceni represe ze strany policie. Jsem na silnici kazdy den a opravdu to funguje. To, co by pred 10 lety znamenalo ztratu ridicaku, je dnes zcela bezne. Proto si myslim, ze dusledne nedodrzovani stupidnich zakazu vjezdu cyklistum (sotolinova siroka cesta), povede k tomu, ze tu ceduli nekdo za cas sunda.

        0 0
        • Volf  

          Víš problém tvé úvahy spočívá v nerozeznání velikosti zájmové skupiny. Potom by jsi nemohl srovnávat bikery a řidiče. A to zhroucení represe to si povíme, až vstoupí v platnost nový Silniční zákon, protože to teprve poznáš represi. Jinak jí jsem na tý silnici taky každý den.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Jestli na jeho dodrzovani budou dohlizet stejni lide… :)

            0 0
            • Volf  

              Oni nebudou dohlížet, oni dostanou do ruky obrovskej klacek a moc rádi ho budou používat. To pokvete korupce.

              0 0
      • Radek Broz  

        Pokud ta „cedule“ je „cedule“ a ne zakazova znacka umistena tam lidmi k tomu kompetentnimi, tak podle me neni relevantni (nez se do me pustite – taky nejezdim kolem Bozaku v rezervaci, kde rostou ruzny ty Rosnatky atd. – ale musi to mit nejakej duvod a ne to, ze nekdo proste nema kola rad). Ja kdyz si vyrobim cedule „zakaz chuze“ a rozvesim je po lese, tak to bude uplne stejny, ale verejny mineni se prikloni k tomu, ze tam jsou cedule protipravne a bez jakehokoliv duvodu.

        0 0
    • vlk  

      setkal jsem se už i s bikery, kteří tu ceduli jednoduše utrhli a zahodili a jeli spokojeně dál.že prý jim ti vo… mohou vlést na záda.

      Jinak nezníáte někdo nějaké stránky kde je přehled českých lokalit se seznamem cest se zákazem pro bikery?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.