Pros9m o radu s Marzocchi Z1 Atom Race

6 nepřečtených
  • kristian

Ahoj lidi,
    prosim poradte. Mam M Z1 Atom . rok 2001. Tento model ma vlepenej mag. mustek na vnejsi nohy. Uz nejakou dobu se y toho mista spoje ozyva praskani (nekolikrat mi bylo receno, ze je to normalni) ale posledni dobou je to sakra zhorsuje. Myslite si ze by se nekde daly sehnat jety vnejsi nohy s monokokem (treba z jinyho modelu), tak abych moh ostetni prehodit a vidle nepraskala? Jinak jsem s ni nadmiru spokojenej, ale zacinam se bat. A na novou momentalne nemam skvaru. Diky moc Kri

0 0
    • Cllaude  

ta moje taky trochu praska, ale zatim to de… jinak zkusit se poptat po servisech C

0 0
    • Zdyn  

No jestli opravdu praska v tom lepenym spoji,tak to jde spravit. Musi se rozebrat ten lepenej spoj.Takze vyndat cepy a pak vytahnout nohy z mustku.Jestli je ten spoj spatnej,tak by to nemel byt takovej problem.Taky muze pomoct nahrati.Pak se to musi poradne vycistit (zbytky lepidla,eventuelne najaka spina),odmastit a znova slepit.Lepidel je hromada.Treba epoxid nebo tak neco.

0 0
      • kristian  

…no tak to nevim jestli tohle zvladnu, udelali by to treba nekde v servisu? kri

0 0
        • Zdyn  

No nejaky servisy to zvladnou,ale urcite ti to udelaj v Razzu.

0 0
    • jeniik  

Pokud ti to moc vadi, spoj se s Razzem v Praze (www.razzo.cz) a poptej se jich na moznost opravy. Jsou schopni to znovu slepit.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.