• TinkTink

    Cus, nevite kde v Praze, Brne nebo Zline se da sehnat razeni na Sram, kompatibilni s ESP systemem a na osmicku vzadu??? NECHCI 5.0…to je gumova ptakovina…Shorty nebo Halfpipe nerozhoduje…

    Na netu nikde nic neni…a ja se marne snazim to sehnat kde se da…(ciste novy gripy jsem uz vypustil z repertoaru…uz shanim fungl novy razeni :) )

    0 0
    • Pekáček  

      Takže jsi u Čady asi nepochodil, viď? Na starší šifty asi narazíš už jen v „zapomenutých“ bikeshopech. Nebylo by lepší nasadit osm pastorků s roztečí devíty a u náby to podložit? Vyjde ti líp řetězová linka a bude to chodit i s osmičkovým řetězem. Mám to vyzkoušený. Jinak 5.0 řazení je dobrý, stejný koncepce jako dřív byla celá řada, ale má krapítek větší tolerance. A nemožný gripy. Mám pár oranžovejch gripů, originálů, schovávám si je na devítkovou pětku co si pořídím na zimouše, jinak tím pádem budou volný ESP šifty 3×8 (přesmyk s mezipolohama) 7.0 Halfpipe ještě bez protipružiny, který jsem uřízl na „Shorty“ a mají krásně plynulej přechod do gripu. Tož ti držím palce a? něco seženeš!

      0 0
      • TinkTink  

        Ja na takovy starsi shift narazil vcera u VIKa ve Zline…stara 9.0…za 1200,–…coz mi prislo prilis, protoze na te urovni je ted 5.0 akorat s horsim gripem…takze do toho jsem nesel – ja spis hledam Shorty s protipruzinou – podle Sramu existuje…podle Zitnyho ne…no tak hledam no…cekam az bude mit Kamler otevreno…ten by tam mel mit na vyber…takze cekam :)

        Cada – to jsem stale nezkousel…mam obavu z tel.domluvy, protoze chci mit 100% jistotu, ze mi to tam sedne = je nekolik moznosti drazkovani…takze cekam :)

        0 0
      • TinkTink  

        Stalo se neco, co jsem necekal :)

        Dneska se tak v pohode, v jednom zlinskym shopu zeptam, jaky maj gripy a on mi rekne, ze je maj v supliku, tak ho otevre a rekne, at se jdu podivat…a ja je tam videl!!! Takze uz mam gripy na 5.0 vymeneny – jsou od Answeru…nejsou teda delany na 100% pro 5.0, protoze jsou kratsi, ale po lehke uprave nozem alehkem ignorovani skviry to radi 100× leep nez originaly…aaaale luuuuja :)

        0 0
        • Pekáček  

          Jo, jsem rád žes něco sehnal, to jsou právě ty co jich mají v Redpointu přehršle, ale když se to dá upravit, nemá to chybu. Můžeš mi majlnout fotku? Dík.

          0 0
          • TinkTink  

            No ja vlastne jediny co upravil bylo, ze jsem je trosku zevnitr orezal…jinak bych mel taky trosku seriznout ten plastovej grip, ale na to kaslu…necham to tak :)

            0 0
            • Pekáček  

              Případně tu mezírku vyplň kouskem uřízlýho gripu, ale pokud ti to neva tak no problem.

              0 0
              • TinkTink  

                No uvidim dneska po naky padesatce…ale asi to necham bejt, protoze me to nevadi a hlavni je, ze to funguje…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.