Jaký pevný freeraidový rám???

31 nepřečtených
  • MarT

    Nevíte o něčem ???????

    0 0
    • MARIN  

      Hodne obecna otazka Pell´s, Author, Amulet, Superior, Spyder, BaBomb

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Hodne obecna otazka. 24 bicycles, RB, Norco, Brodie, Nicolai atd.

      0 0
    • kOmE  

      Tim pevnym myslis hardtail nebo aby to hodne vydrzelo??

      0 0
    • Tomcat  

      No jo, ale otázka je moc obecná. Upřesnito! cena váha atd…

      0 0
      • MarT  

        Myslím něco levného , pevný rám, na freeride, a dropy, myslím něco jako od LEADRE FOXU ???

        0 0
        • kOmE  

          Da bomb molotov nebo norco 4by

          0 0
          • Pá-dlista1  

            No akorat, ze oba stojej minimalne dvojnasobek toho co ten dragstar :(

            0 0
            • kOmE  

              To je fakt ,trochu jsem prestrelil,ale ten molov je peknej /:-)

              0 0
        • Pá-dlista1  

          Leader Fox Dragstar, to je presne to co hledas! Dalsi dotazy? :) Nebo ten Point. Je za 2500,– a je podle me lepsi. Nebo ocelaky, ale to uz sem tu nekam psal…

          0 0
          • MarT  

            Jak se jmenuje ten rám od PINTU a ke je na netu?? Je to tak že jsem měl ted freeraidové rámy od Meridy Big Airy a oba jsem zlomil, tak ted hledám něco pevného na freeride. Meřím 189Cm tak tu 16 od Leadera asi?

            0 0
            • Tomcat  

              Jméno nemá. Kontaktuj TinkTinka

              0 0
              • TinkTink  

                Ja vas tady tak pomalu monitoruju, ale do ted jsem zasahovat nechtel – ty ramy uz tady fakt nemam – komplet vyprodany – se jich prodalo fakt moc – kdo byl treba tedka na 4X a DH ve Vsetine, tak videl, ze kazdy druhy bajk minimalne byl na ramu Point – jak to vypada, kdyz se do toho pustis a ram upravis muzes videt tu: bajkshop.webpar­k.cz/foto/index­.html je to ten v bilo-cerne kamuflazi – je specialne vyvareny atd…ale nic jinyho tady uz fakt neni – maj byt novy, ale nikdo nevi jak to bude na 101% vypadat (jak nejspis vim…)…geometrii nikdo nezna…a cena prej bude o neco vetsi… :o)

                0 0
                • Tomcat  

                  Hele kdy majt bejt nový? Jinak mi připadá, že každej kdo něco oznámil to chce dotáhnou půl měsíce po prvních závodech a na to čekat člověk moc nemůže. Nevztahuj to na sebe memůže za to prodejce ale výrobce.

                  0 0
                  • TinkTink  

                    no predpokladam ze driv nez za pul roku tu nebudou :o) – vzhledem ale k jejich cene, tak se stejne zas docela rychle prodaj…

                    No…za ty pozdni prodeje myslim muzou casto dovozci – spatna organizace… – ja uz tady mel mit MESIC novy zbozi…a co mam? Mam kulovy – resp.ne to co prave ted potrebuju…ma tu bejt tendle tyden…tak cekam – mam docela soucit s nekteryma prodejcema…ale ne takovy, abych je kvuli tomu nak moc litoval – spis me to pekne s**e…

                    0 0
                    • Franta  

                      Njn Tinku, chapu tvuj byznys, a i kdyz sam svuj nemam do par jich delam a par vidim a reknu ti na rovinu, byt dovozce je osemetna vec. Neustale problemi. Tezko pak dovozce ovlivni kdyz mu reknou ze na TW nemaj matros, fabrika neco blbe udelala, neco se ztratilo ci maj novej cinskej rok. Jo a to si pul roku predtim muzes naobjednat kola a veci na dane terminy.

                      0 0
                      • TinkTink  

                        NJN…busines je busines :)…je to osemetny, ale tak mi vysvetli treba Zitnyho – dyt sehnat nektery veci od nej je utrpeni – tedka jsem se dal do shaneni pres znamy a co jsem od Sramu sehnal – Sram 5.0 prehazku ne…razeni 7.0 taky ne…hmm…retez si sezenu tu na morave pres znamosti levnej…takze na nej kaslu – Micheliny beru za maximalne polovicni ceny…a i ty, ktery on NEMA – proste nekdy to je smula, ze se dovozci z Taiwanu nepodari dostat to co potrebuje tak jak to potrebuje…ale treba oficialni dovozce Michelin a Sram je dobra ukazka toho, jak to jde, kdyz na to clovek nema…(muj problem se opakuje uz potreti za tri roky s dodavkou…takze tam taky nekde bude zakopany pes…)

                        0 0
                        • Franta  

                          Jo je pravda ze u nas v CR je to naka velka haluz. A dost dovozcu to pekne sere. Jinak co vychazim z nasi prace, tak si myslim, ze kdyz clovek trochu predvida(muj sef Killer George :-) a ma pro ten busines i cit a chut tak jde vse ikdyz se neco sere…Jo je to o pristupu. Me zas sere ta neochota. Volat k Bartonickovi a vzlast do skladu k p.Skalovi je opravdu vesela zalezitost ale sere me kdyz clovek si napise technickej dotaz do Kony a proste nikdo mu neodpovi.

                          0 0
                          • TinkTink  

                            NJN…ale to je pak jinej pristup…to jo – mne by se treba libilo, kdybych neco chtel, mohl bych o tom ziskat 100%ne korektni informace a pak bych si to objednal a mel to tu nejpozdej do tydne..to by bylo zuzo…ale to je sen a pohadka v jednom…

                            0 0
                          • -ONDRA-1  

                            Tak schvalne jak to asi probehlo v te Kone? Ty Johne… pise nam nejakej Franta z cecenska… cece chce se zeptat jakej prumer ma kulicka v lozisku na hlavnim cepu…mam mu napsta ze to nevime…?…Ne Miku cecenci to sou ti teroristi ze stredniho vychodu… Nebo pokud jsi psal do Kona-czech:Ty voe pise nam nejake Franta chce vedet nejalou blbost…seru na nej i kdybych mu odepsal stejne by nas pomluvil na bike-foru:)

                            0 0
                          • sun7dots  

                            No ted bych se kony zastal, psal jsem tam a odpovedeli mi do druheho dne. (US). Psal jsem i do ndistribution, odpoved zadna, pak jsem to zkusil jeste jednou pres formular co maj na webu a odpoved do druheho dne. Takze ten prvni mail se bud ztratil, nebo maily nectou. To nevim:)

                            0 0
                • MarT  

                  OK chci se zeptat ,kdy by to tak melo byt než začne sezona? a kde se to dá objednat ??? Když tak vezmu ten Leadr Fox, la emají tam velikost max 16 , le já meřím 189 bude to ok?

                  0 0
                  • TinkTink  

                    Pocitam, ze minimalne pul sezony odjezdite na necem jinym – minimalne…

                    16" – jak pro koho – vyzkousej

                    0 0
                  • Pá-dlista1  

                    V 16" se mi ani nelibi natoz aby to bylo OK. Ja bych do pevnaka tohohle urceni nesel do vetsiho nez 13" :) To si musis zkusit sam. Zas mas o nejakej ten cm vic, ale jestli to chces na blbnuti bude ti to prekazet. Ja sem se malejch ramu taky bal, kdyz jsem prechazel z XC, ale od te doby sem si nekoupil nikdy vetsi nez predchozi. Na tebe bude 16" v poho.

                    0 0
                  • goofy  

                    Ja merim 187cm a mam 16" a fpoho. Nejlepe si odzkoushet, ale je celkem dlouhy, takze problem by nemel byt…

                    0 0
        • Picaso  

          ten Da Bomb,jenom ne proboha Leader Fox,to s tim nema nic spolecnyho

          0 0
    • TinkTink  

      Tak odvolavam co jsem rekl…ramy Point muzu hned dodat – nemam problem (sem to zjistil az dnes…takze sorry…)…jako ty stary – az zaktualizuju shop, tak dam vedet…

      0 0
    • J.A.V.  

      Vytáhl bych tohle téma zase trochu ze šuplíku…

      Poslední dobou jsem nějakej hravej a nerad bych si při svých experimentech s poskakováním a sjezdováním zničil kolo XCčkové. Tak sem si říkal že bych z komponentů co mám doma a na zimáku, postavil nějakej hardtail na hraní. Hardtail proto, že bych se rád vešel i s vidlicí do 10 (vidli počítám že zkusím sehnat nějakou jetou Marzosku).

      Takže by mě zajímalo který HT tak do těch 5ti. Koukal jsem na Spyder Dirt2 – cena se mi líbí, co si o tom myslíte? A nebo něco jiného?

      0 0
    • P.B.  

      Vcera jsem byl v Progresscyclu a videl tam nejaky docela huste vypadajici ram Ravo asi za 6 tis. Me se libil a vypadal, ze by mohl vydrzet. Ja jsem si ho ale ani moc neprohlizel, protoze ja radsi odpruzeny zadek. Snad bude na webu http://www.progresscycle.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.