Ochrana biku při přepravě (vlak, více kol atd)

4 nepřečtené
  • senožrout

    Objevil se tu příspěvek o přepravě kol vlakem. S tím souvisí ochrana kola při přepravě vlakem, několik kol v autě, několik kol před hospodou… Já nevím, jak vy, ale já nejvíc kolo vždycky orval (bylo mi orváno) při přepravě něčím nebo při hromadném parkování. Mnohem víc než při samotný jízdě a pádech. Znáte to. Partička bikerů, dodávka, kola na hronmadu atd..... Tak se chci zeptat jestli na podobný situace máte nějakou vychytávku. Osovně používám občas pěnový izolace na vodovodní trubky. Ale jen když převážím kola autem uvnitř. Je to neskladný.

    0 0
    • blue  

      na dovolenou prokladame v privesu kartonama, dekama, tenkym molitanem… jink do kufru auta deku mezi kola, nebo aspon hadr na kriticky mista, jako prehazovacka apod.

      ale osobne si myslim, ze i kdyz ty kola neprolozis, tak se zas tak moc nestane, ja osobne to na rozdil od mych uzkostlivejscih kamaradu tolik neresim, na tom kole je stejne tech sramu uz dost

      0 0
      • Pekáček  

        Hlavně aby se ti nepodřely nohy vidle, pak to žere „gufera“ a může ti tamtudy chcát olej. Šrámy jinde jsou mi jinak celkem ukradený. Já do vlaku nohy Marcoky obmotal pruhem hadru.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Ja obcas omotavam vnitrni nohy, kdyz to jde na strechu auta. Podle toho jak jsem linej. Ve vnitr si to ohlidam a prokladam dekou. Nekdy je to blby na lanovkach nebo privesech na zavodech :( Ale tam se toho moc nadelat neda.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.