• Smazaný účet

    Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nevíte jestli se dělaj nějaký řidítka rovný ale aby byly hodně široký (>600 mm). Mám rovný 560, chtěl bych širší, tak 640, ale koukám že široký se dělaj jenom vlaštovky. A to bych už měl ruce hodně nahoru. Nebo bych dal zpátky starej rovnej představec ale to bych zas měl ruce dolejc a vepředu než teď. Novej představec se mi kupovat nechce. Tak z toho mam trauma jak to udělat… jo a aby nebyly moc drahý, žádnej karbon etc… dík

    0 0
    • zirecek  

      TinkTink vozi řidítka přes půl cesty, ten ti poradí, :-). Já mam 580 a stačí mi, většinou jedu užší úchop, ale do sjezdu je to zichr. Nevím na co chcete až takový extrém, když se to odvíjí do šíře ramen, to jste takové lopaty?

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Zkrat si trialovy Pointy. Ale ted tak koukam, ze nejsou uz na webu ani vyrobce ani dovozce :(

      0 0
    • MARIN  

      EASTON EA70 udavaji sice 580mm ale kdyz jsem je vybalil nameril jsem jim 600mm. Cena 800,–

      0 0
    • Smazaný účet  

      S těma představcema: Mám tam teď 40°, 115 mm (osa k ose), druhej je 7°, 130 mm. Můžu eště zvednout o cca 1,5 cm na podložkách (nechal jsem si rezervu na krku vidlice). To by znamenalo že do výšky by to vlaštovky s rovnym představcem dohnaly, ale byly by tak odhaduju o 2 cm vepředějc… ale to nevim, ony sou zároveň víc ohlý dozadu.

      0 0
    • Mamutt  

      Nezapomeň, že s postupným rozpažováním přibližuješ drahocenný chrup tvrdému představci a řidítkám. Au. Jo, a taky budeš mnohem snáz zezadu připomínat letadlo ;) Jako plus se ale musí uznat, že s širšíma se lépe dýchá. Když nasadíš rohy, ubereš skoro 4cm.

      Hodně dlouhá řidítka dělá také Bontrager, jedna z mála povedených věcí. Měly by být do tisícovky (snad).

      0 0
    • JJ  

      Nebo naky nizoucky vlastovky. Mam Aricle 620mm a zvedly sou tak 2cm

      0 0
      • Smazaný účet  

        Když to už bych seděl jak strejc na skládačce… :o)) Na vzhled nedám. On ten 40° představec a rovný řidítka vypadaj taky docela exoticky. Tjůnuju tak, aby se mi na tom dobře jezdilo…

        0 0
    • ruza  

      Měl jsem na Sugaru řídítka Bontrager 620cm. Myslím, že se dají pořád koupit a nejsou drahý. Ovladatelnost super. Sjezd a skoky paráda. Ale já se neobešel bez rohů, tak došlo na zkrácení na 580cm. (620 + rohy…to vypadalo šíleně)

      0 0
    • Smazaný účet  

      No díky všem, nakonec jsem objednal vlaštule od pellsu v šíři 640. Uvidim jak mi to sedne, nanejvejš je skovám na zimáka… :o))

      0 0
    • Aiax  

      Taky neco takovyho hledam, ale zatim jsem nesehnal, ale delaji se, ne ze ne. Treba rovny Titec Hell-Bent Flat Tracker: http://www.titec.com/items.asp?…

      nebo zahnuty Hell-Bent XC: http://www.titec.com/items.asp?…

      Jen ty ceny..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.