• zirecek

    Nějaké názory, kdo vozí? Není příliš měkké? Co vy na to? Díky

    0 0
    • jarik  

      no ja by som tiez uvital dake nazory, chcel by som ho v blizkej dobe kupit, nepredava niekto za super cenu??

      0 0
    • pipinX  

      Jezdil jsem cca 10 let pouze Flite /různé verze – s dírou i bez/.Letos jsem dal na bika Gobi a stále nechápu jak jsem moh tak dlouho trápit svůj zadek – je prostě SUPER. Na silnici mám stále flite s dírou, ale je jenom otázka času, kdy vyměknu a půjdu do jiného – nejspíš ARIONE. Jinak jsem si všim, že většina profíků letos právě vozí fizik na silnici i na biku, což vzhledem k tomu že je kolo živí považuju za solidní doporučení.

      0 0
    • hanz  

      Naprosto skvělé, neznám lepší sedlo. Vozil jsem wtb, slr, flite, bodygeometry dva typy, funn, jekesi sele italia ale gobi je fakt úžasné-jestli máš zadnici jako já tak z těhle je nej. Dobrá variabilita posunu, tvrdost akorát jdi do něj

      0 0
    • zirecek  

      mně právě popraskalo SLRko a ještě mi ho vyreklamujou, ale kdyby mi ještě jednou popraskalo užíváním na bajku, tak už to nebudou reklamovat. SLR bylo vynikající v útlumu a pružení/ohýbání se. Ale je to vyloženě karbonová tvrdá skořepina potažená kůží, takže při stejném posedu (silnice) mě tlačil zadek. Protose mi zdá, že mírně měkčí sedlo roznese tlak na větší plošku než když sedíš na fošně…Ale zase se bojím, aby se člověk hodně nezabořil a nešil pak s sebou. Není příliš měkké?

      0 0
      • zirecek  

        jo, nemáte někdo lepší foto? Na netu nic moc.

        0 0
        • Air  

          a proc mas teda na svych strankach u popisu komponentu svyho bajku napsany fizik gobi??? sem te odhalil :)))))

          0 0
        • Air  

          ale jinak na Gobi jsem chvili jel a zdalo se mi tak akorat. Jel na nem jeste kamos typicky ne-bajker a ten rikal ze je moc tvrde… takze by melo bejt akorat :). Ja (jakozto bajker :) jsem to videl jako takovy ideal (spis tvrdsi sedlo). Ale jel jsem na nem fakt pouze asi 2 km v terenu, takze to je minimum na opravdove zhodnoceni… Jedine co mi na nem vadi ze nema diru.. chtel bych radsi neco s dirou (SLK nebo SLRko).

          0 0
      • Meesha  

        Co ti popraskalo na SLR? Je pri reklamaci nejakej problem, zes ho mel na biku?

        0 0
    • adco  

      Mám ho dva mesiace a plná spokojnos?. Na drobných nerovnostiach vobec nemusím vstáva? zo sedla, v pohode tie nerovnosti vyberie (mám verzia s Ti ly(i)žinami).

      0 0
      • zirecek  

        Myslím, že se dělá prozatím pouze 1 varianta Gobi, černá s Ti lyžinami.

        0 0
        • adco  

          Na Slovensku sa určite predáva aj varianta s Cr-Mo lyžinami, dokonca v obchodoch ich mali skor ako s Ti lyžinami (Kaktus-bike Blava), skoro som ich kúpil, akurát sa mi nezdala cena (o 600 Sk lacnejšie ako Ti varianta), tak som si radšej ten týždeň počkal a neľutujem.

          0 0
    • Daf  

      Mam Gobi asi pul roku. Sedlo je pohodlne a jsem velmi spokojenej. Je docela prohle, coz mi nevadi, ale neda se na nem moc poposedavat smerem ke spicce jako u sedel rovnych. Zacina se mi odirat takove to pogumovani v bocni a zadni strane sedla.

      0 0
      • Daf  

        Tak to pogumovani jsem kompletne otrhal, prozoze to zacalo vypadat hrozne. Ted mam sedo sedo/cerne :) Ma nekolika mistech se mi to pogumovani zacalo odlepovat od takove sede vrstvy. Na tom sedle mam najeto nejakejch 7000km a nikdy jsem ho neodrel padem. Jinak jsem se sedlem spokojenej i kdyz takovej problem bych u sedla za 300kc necekal. Jak jste na tom vy loupe se vam to take?

        0 0
        • Air  

          kamosovi to dela taky, ale nevim jak dlouho to ma. Jinak psali na nej velkou recenzi v nekterem z Cykloservisu (asi rok 2003)

          0 0
    • Aiax  

      Uff tohle je uz paty thread, ktery ma v nazvu slovo Gobi :) je to asi popularni sedlo. O prazdninach to bude rok co je mam. Pocatecni nadseni uz jsem trochu zmirnil, ale porad rikam, ze je to prvotridni sedlo. Je potreba si dost pohrat s nastavenim, ma dost nezvykly tvar ( je prohnute a delsi), takze na to pozor. Napisy zmizi, kupodivu jen castecne (ja uz vlastne nemam gobi ale Go pripadne zleva Gob). Dal bych 4 z 5! Osobne se ale planuju vratit k WTB (az je k nam zase budou vozit).

      0 0
      • sax  

        Mám ho od jara taky a je fakt super. S tím nastavením dávám zapravdu. Musel jsem trochu zvednout špičku, jinak jsem klouzal dolů. Kamoši nechápali, jak jsem mohl dát takový prachy za sedlo … nechal jsem je svézt a slejzali z něj se slovy „šetřím na něj“ :-))

        0 0
    • MirosPikos  

      Pánové měl z vás někdo možnost porovnat Gobi v ekonomické verzi se skeletem z PBT a verzi s Carbonem?

      Řeším jestli koupit Gobi MX s Mg ližinami nebo verzi Ki:um o 1000,– dražší.

      0 0
      • LáďaH  

        Porovnál jsem je hned po sobě (kámoš má klasiku, já kium, takže se jen přesedlo). Pro mě ten rozdíl znatelný byl a klasiku bych nebral…

        0 0
        • MirosPikos  

          Mohl bys to nějak rozvést, asi to nebude tak pohlcovat vibrace a skořepina nebude tak pevná. Nebo jsou tam ještě jiné vlastnosti kvůli kterým ekonomickou verzi nekupovat.

          děkuju

          0 0
          • tvargy  

            taky bych se přidal s prosbou vysvětlení rozdílů…váhám jestli mg nebo kium verzi, jestli má smysl si připlatit (nejsem žádný gramař)

            0 0
    • maxipes-fik1  

      Jezdil jsem ho cca. měsíc na novém kole. Na mě je příliš úzké i když v rámci možností víc, než pohodlné. Nakonec sem od kamaráda koupil ultra pohodlné Bontrager Evoke 3 (titanové výztuhy) a Gobi leží zapomenut v šuplíku.

      0 0
    • adco  

      Mám ho niekoľko rokov s Ti lyžinami. Mne vyhovuje maximálne, kamaráti keď idú za mnou tak hovoria, že na nerovnostiach to pekne pruží (mám HT), nosím ho podľa vodováhy úplne vo vodorovnej polohe, mne to vyhovuje takto.

      0 0
    • Draw in soul  

      Určitě to není špantý sedlo.Vozím ho,ale je na mě úzké.Potřeboval bych ne 130mm,ale dokonce i více než 143mm podle měření.Moje verze Mg 2012 je k prodeji :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.