• pavlusa

    Je nějaký e-shop, kde mají tyhle kola? Obecně se dá říct, že tam jsou nižší ceny… A já o žádném, zatím, nevím

    0 0
    • Luka  

      Ahoj. Jedno vim, kamosh ted shanel GT Avalanche. Na netu ho nenajdesh, protoze oni to prodavaji jen svym distributorum a ne e-shopum (se kteryma neuzaviraji smlouvy), kde by to bylo levneji, aby neposhkozovali sve distributory. No, proste, kup si ho v krame, nebo koukni po jiny znacce.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Hmm. Zajimava strategie. Jako zakaznik bych se podival po jine znacce (pokud bych se kdy po GT vubec dival).

        0 0
        • pavlusa  

          Mňo, to je celkem škoda, ale těch pár kaček mě asi nezabije… A proč by se Pá-dlista po GT nedíval? Je pravda, že jsem moc lidí na GTcku jezdit neviděl, ale ty co ho mají, tak si to chválí… Možná to bude tím, že jim nic jiného nezbývá, ale ne, vážně, nějaké mínus body pro ty jejich rámy? Podle tvých častých odpovědí na vše co se tu probírá, to vypadá, že do toho opravdu vidíš… A taky asi víš, že za skromný civilkářský plat se toho moc pořídit nedá, takže těch 16.000,– je, řekněme, pro mě limitujícím faktorem…

          0 0
          • TinkTink  

            No…to mas stejny, jako by se padlista dival po Authorovi…stejnej taiwan…

            Nemyslim, ze ramy maj naky minus – poberou hodne vibraci…vic nez standartni 2 trojuhelniky…

            Chce to mit nakyho znamyho v kamenaku…ja si svy GTcko skladal sam…v bazaru jsem koupil novej ram a poskladal si to jak jsem chtel…tedka uz ten ram ale prodavam…kupu­ju fulla…

            0 0
          • blue  

            Padlista to nejspis nemyslel tak, ze by se podival po jinym kvuli tomu, ze by GT bylo spatny, ale kvuli obchodni strategii dovozce… aspon tak sem to pochopil

            0 0
          • Pá-dlista1  

            Ja proti GT nic nemam. Jen to neni moje krevni skupina. Libi se mi nekolik letosnich designu a trochu i jedno cely kolo, ale ne za ty penize. Nelibi se mi I drive a par veci by se jeste urcite naslo. I 3 trojuhelniky s nevyraznym slopingem nejsou nic puvabneho.

            0 0
      • bikerGT  

        Nebo si pockej tak cca do konce cervence. Da se kapnout na vyprodej modelu r. 2004 za nizsi ceny. Ja jsem svuj Avalanche koupil slevnenej z 27000 na 22000. (Predloni)

        0 0
    • Robbie  

      Za lepsi cenu nez vyhlasenou ho asi nedostanes. Jinak koukni na www.bikecentrum.cz/ sam mam cca dva mesice GT Avalanche 0.5, poridil jsem ho za udavanych 20.990,– Kc.

      0 0
    • giant  

      GT prodává www.aspire.cz,ale na netu jsem je nenašel

      0 0
    • myki  

      gt jso dobry kola, ale ta firma, ktera ja tady u nas v cr zastupuje a prodava to jsou normalni bridilove. jejich obchodni zastupci by se hodili tak maximalne na trznici. mam s nima osobni zkusenosti a panuje absolutni neochota. kolo ti prodaj velice radi a vyjdou ti vstric, ale kdyz se neco posere, neznaj te. Kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji!

      0 0
      • TinkTink  

        Za to nemuze Aspire – v tomto smeru se ho musim zastat – podle me se snazi hodne a obcas mnohem vic, nez jini dovozci – za todle muzou ti zastupci, kteri to prodavaj..to je obcas bida.

        0 0
        • myki  

          tak s tim s tebou absolutne nesouhlasim, ja jednal primo z panama z aspire a o ochote se teda v zadnym pripade mluvit neda. GT uz bych si v zivote kvuli nim nekoupil. opravdu spatny zkusenosti. jak jsem psal kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji. reklamujes ram a dostanes uplne jinej, jina velikost stredove osy, ale osu si musis poridit novou odpovidajici velikosti za svy, reklamujes ram a oni ti daj jedinej ram na vyber, koupis cernej dostanes stribrnej, a jeste mi bylo receno, ze pokud se mi to nelibi, muze se stat, ze reklamaci neuznaji pro spatny pouzivani materialu. tak ti fakt nevim, kde to zijem???

          0 0
          • TinkTink  

            Tak tudle reakci slysim prvne – kazdopadne typek, od kteryho jsem kupoval svy GTcko to mel taky po reklamaci a v pohode – misto Avalanche 2.0 mu dali 0.0 a ja to od nej koupil = v pohode…ale 73mm domecek me fakt stve…no…ale na meride mission mam taky 73, takze co uz. :)…

            0 0
            • Vrci  

              Já si taky nemůžu stěžovat, na silničce z 2001 jsem bouchnul hák od přehazky, protože letošní silničky maj hák úplně jinej, tak jsem si začínal pomalu zoufat. Zkusil jsem, ale přes prodejce kontaktovat aspire a hák mi poslali z nějaký starý silničky, kterou měli jako předváděcí.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.