• dave

    Máte někdo zkušenost s těmito plášti? Jde mi především o jízdní vlastnosti, odolnost proti defektu atd. Použití – hlavně maratony v náročnějším terénu. Předem děkuji.

    0 0
    • Martin  

      Zkušenosti – je rychlý, dobře drží stopu, moc se mu nechce do smyku, je poměrně nedefektní. Do těžkého terénu (velké bahno) asi bude na trhu i lepší výrobek. Díky silice má výbornou přilnavost k terénu i když je hodně nafouklý (4,5 atm.) Počítej s tím, že ti vydrží tak 1500–2000km. Jezdil jsem Rubeny (před Saurusem Highlender) na Hardu i na Fullu a jsem spokojen.

      0 0
    • Luka  

      Po mesici je vyhazuju. Nejdriv vadny kus, potom mi poslali novy. Saurus bez siliky. K nicemu. Nepodrzi, ve predu je nebezpecny, vzadu je pitomy. Mozna to dela muj styl jizdy a moje vaha (asi to neni na 50kg), ale vubec jsem s tim spokojena nebyla. Jedine co cenim je dobra samocistici vlastnost, ale tim veshkere klady konci. Shpatne se nazouva (treba v porovnani s Swalbe RacingRalf), blbe se vyrovnava a ja si na ni vubec nejsem jista, protoze kdykoli jsem se na ni spolehla – treba na piscite ceste mirne sklonene do strany 3 metry nad rekou mi zadek samozrejme uklouzl- vzdycky me sklamala. Jde na zimaka na zadni kolo. Howg. Rubenu jiz nikdy vice.

      0 0
      • lubos  

        Je to ta modra Rubena ?

        0 0
        • ravo  

          Bez siliky je černý. Jenom ty se silikou jsou modré…

          0 0
          • biker007  

            no a aby to nebylo tak jednoduchy tak v prodeji sou este lonsky modry rubeny bez siliky ;) pokud maji nejake rubeny siliku tak je to napsano jak na obalu tak i na plasti.

            0 0
            • m-k-1  

              na všech obalech to napsáno není, včera jsem měl jeden Saurus v ruce :))

              0 0
              • biker007  

                tak asi chteji spotrebovat stary obaly:). lepsi nez kdyby to bylo opacne..

                0 0
          • lubos  

            Videl jsem minule nejakou modrou .. rozriznutou na zavode :) Hned jsem si zapsal, ze tenhle plast ne.

            0 0
            • Luka  

              Tam je otazka jak proriznutej, jestli nestalo zato spish si napsat „tenhle bajker ne“… kamosh prorizl oba plasty o odlamovaci nuz kterej byl zapichlej v hline a kterej nevidel. Podle myho – zalezi na tom, JAK proriznout.

              0 0
        • Luka  

          Ne, byla to V61 … tedy cerna bez siliky. Ale prvni koupena byla z nejaky vadny serie, kdy prej se nepovedlo 90% prvni vyrobeny varky. No, prej si v Rubene mysleli, ze uz to stahli a ze uz se tyhle plaste nekoupej – ha, nepocitali se syslama v GEMu, kteri samozrejme tyhle vadny kousky porad maji. No, vymenili, ale stejne nespokojenost. Ale zimak ji bude mit rad :)

          0 0
    • m-k-1  

      Diskuze je hezká věc, ale vlastní zkušenosti nenahradí. Jdu do Sauruse, protože to chci vyzkoušet. Očekávám dobrej poměr vlastnosti/cena. Obešel jsem asi 6 krámů, bavil se s prodavačema a každej ti poradí něco jinýho. Někdo Michelin (mě se wildgripper začal drolit po 200!! km), někdo Hutchinson (ale ta cena), někdo Ritchey speedmax (jako univerzál nic pro mě). Ve dvou krámech Rubeny splivali, ve dvou vychválili. Takže je koupím a uvidím :))

      0 0
      • Pavlos  

        Kdyby byla sirsi tak ji taky skusim ale takhle dostanou prostor jinaci plaste

        0 0
      • Luka  

        Jasan, taky jsem si nenechala poradit, protoze kazdy tvrdil neco jinyho, neni nad osobni vzteknuti se nad vyhozenou petistovkou… :D Preji stastnou ruku na vybirani „nezmetka“.

        0 0
        • m-k-1  

          :))) Uvidíme, dám ti vědět. Jinak v krámě, kde ho budu kupovat, měli prej víc problémů s Michelinama a Ritchey, než s Rubenou. Maji svej Racing team (cca 10 lidí). Micheliny už nejezdí nikdo, 6× Ritchey, 2× Hutchinson, 2× Rubena. Jediná nevýhoda Rubeny je, že se rychleji sjede. A určitě mi je nevychválil kvůli kšeftu, známe se a koupil bych u něj i plášt za litr.

          0 0
          • McBlacky  

            Nejsou to zas tak špatný pláště, když je jezdej i profíci. A dá se s nima dosáhnout i na bednu :-) asi to bude o tom jak kdo jezdí. Nakonec si asi taky koupim acrise. Taky mi nedá je vyzkoušet…

            0 0
            • m-k-1  

              Spíš to bude o tom, že ty profíci jezděj to, co sponzorsky dostanou. Když ho zmařej, prostě vyhoděj a vemou jinej a nic nesolej:))

              0 0
              • Luka  

                Presne tak.. a kdyz je na nem vyrobni vada, velmi rychle jim je vymenej, narozdil od nas smrtelniku co cekaji 30dni na vyrizeni reklamace :)

                0 0
              • McBlacky  

                no to je jasný. Prostě počítám s tím, že dostanu kus, který nebude vadný a když ho proříznu, tak jsem prostě lama a patří mi to :-)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.