• jack

    čau máte někdo pláš?ě GEAX?a jaký jsou?

    0 0
    • HastySnail  

      zdravim, bych si dovolil toto téma znovuotevřít a znovu položit již položenou otázku, která již pár let nebyla zodpovězena… :) díky a bajku zdar!

      0 0
    • SoLaX  

      Tak jo, udelam vam radost (i kdyz treba moc nepomuzu :-) Na koupenym biku byly Geax EasyRider 1,95. Byly to klasicky semislicky a jako semislickum jim asi nemam co vytknout – na pevnym povrchu frcely jak o zavod, teren samozrejme nic moc, sjizdeli se minimalne, ale ta vaha! Nejsem gramar, na jizde to pulkilo nepoznam, ale jen tak na potezkani musim rict, ze se mi 780g na 1,95ky zda dost.

      0 0
    • cabbage  

      mam od graxu slicky streetruner 1,25" , zati spokojenost, ale najel sem s nima max 400km..

      nejezdil někdo Lobo Loco?

      0 0
    • -Alan-  

      Mám Geax Barro Marathon (dnes Mountain) a Geax Arrojo. Marathony jsou balony, nijak zvlášť rychlý, ale docela slušnej záběr a vcelku jsem se na nich cítil dobře. Dávám je dopředu. Arrojo jsem si koupil dozadu, že bude rychlejší. To bych řek že je, jsem s ním vcelku spokojenej. Bude se v kevlar verzi sjíždět asi rychleji, používám je jen na závody (jinak Rubena Acris). Je malinko užší, než by se mohlo zdát z parametrů, ale mě to stačí. Dát to na obě kola, tak to bude asi docela rychlý. Dnes bych pro svoje účely rád vyzkoušel spíš Maxxis Crossmark a Continental Speed King.

      0 0
      • -Alan-  

        Jo a ten plášť Arrojo byl za dobrou cenu na trinnity (a pořád je). Ještě mi přijde hodně zajímavý Geax Mezcal. V reálu jsem ho viděl na Sport life a bude to dobrý rychlý plášť. Malinko už má záběrový vzorek, takže by moh do určitý míry i držet. Byl tam i nějaký nový typ co neznám, ale nepamatuju si název. Díval jsem se na Geax.com, možná to byl SAGUARO. To by mohlo jet.

        0 0
    • navikin  

      Do bláta a vůbec měkkýho podkladu mám již déle Geax Grid s poměrně vysokým vzorkem a jsou skvělé. (na tvrdý povrch ale používám Michelin Xt Hard – ty jsou super rychlé). Nyní jsem ale koupil kola UST a tak jsem koupil univerzální „lehké bezdušáky“ Geax Mezcal T.N.T. – montáž (s mýdlovou vodou) proběhla bez problému, tlak drží a při těch pár letošních vyjížďkách nic negativního. Víc se k nim budu ale moci vyjádřit samozřejmě později.

      0 0
    • erbeckar  

      Mam Geaxy Argo UST, vcelku univerzalni, nekdo ma radsi specialy do bahna a na sucho ja ale nerad prezouvam a tyhle mi docela vyhovujou, neni to nic „super extra“, ale jsu rychle, podrzi, zabrzdi i zaberou a v UST jsou krasne pohodlne.

      Hlavne zadni se dost rychle sjizdi.

      Montaz super, lepeni bez problemu obycejnym Ferdusem (nektere bezdusovky jsou na toto desne), v kombinaci s NoTubes kapalinou 2500km bez defektu, dofukovane 3 krat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.