• Barbanek

    Chci si poridit nejaky obleceni na zimu. Chtel bych nejaky volnejsi kalhoty ne elastaky, mate nejaky tip?

    0 0
    • BB  

      mam zimni kalhoty z goretexu. Jsou volne, dole uzke, aby nebyl problem pri slapani, takze clovek trochu vypada, jak motorkar. Funkcnost vynikajici. Do nuly netreba pod ne nic brat, potom tenke spodky a nezazil jsem takovou zimu, abych ji na nohy citil. Nevyhoda je cena, jestli se pamatuji, tak staly okolo 4 tacu.

      0 0
    • ravo  

      Asi 4 rok mám Hannah – Runner Plus ( předpokládám, že jsou určené pro běžce), cenu si nepamatuji, bylo to včetně bundy cca 1500,–. Jsem spokojenej, nejsou to ovšem drtiče mrazu, takže spodky nebo punčocháče jsou v zimě nutné. Nepromokavé ( ovšem nikdy jsem to neověřoval v lijáku) a taky neprodyšné. Pokud není opravdu zima, je to soukromá sauna. Ovšem vzhledem k cena a trvanlivosti to byla dobrá volba.

      0 0
      • Smazaný účet  

        na běh se nedělají tak zateplené – je to intenzivnější pohyb v nižších rychlostech, navíc obvykle potřebuješ trochu lepší pohyblivost

        0 0
        • Joseph de Sax  

          já mám třeba běh ve vyšších rychlostech s méně intenzivním pohybem a trochu menší pohyblivostí…

          0 0
    • Joseph de Sax  

      jo, kup si elasťáky…

      0 0
    • se-se  

      Moje nejoblíbenější jsou sofhelový Epister. Stály v Čičmamarketu asi 900,–-. Dole nejsou zůžené, to je jediná vada – řeším reflexní gumovou páskou, stejně na černých kalhotech něco „svítivýho“ je nutný. Jinak do nuly bez dlouhých spodků naprosto vyhovující, zima není ani trošičku. Při nižších teplotách nevím – míň tu letos nebylo. Nad 10 nad nulou už je v nich horko. Vyhovujou mě právě proto, že jsou volný.

      0 0
    • Rommy  

      Dnes mi přišel na fejs odkaz od Kalase – mají funkční oblečení na běžky za super kačáky!!!

      http://www.kalas.cz/…-cenu-r177r/

      0 0
    • nalim63  

      Já používám

      http://www.atexsport.cz/…do-pasu.html?…

      Přední díl je neprofukavý a zadní pružný, pod ně vezmu slabé spodky a při teplotě kolem nuly mi bylo na kole příjemněi při delší (2h.) vyjíždce. Budou se hodit i na běžky.Z obchodu byly asi za 1700,–

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.