29ka hardtail cca kolem 20 000

2 nepřečtené
  • Petr TREK

    Ahoj. Kamarádovi ukradli kolo, pokoušíme se mu vybrat nějaké nové. Dejte mi prosím nějaký tip na 29ku hardtail cca kolem 20000. Pořádně ani nevíme kam se podívat a kde hledat! Díky moc! Výška cca 178 váha 80kg! Do teď Jezdil 19ti palcovou 26ku.

    0 0
    • Erknold  

      Ahoj,

      dám sem dvě kola jen tak pro odpíchnutí:

      http://www.vautron.cz/…e-3×10-disc/

      http://www.cyklocentrum.cz/…29–2012_p339

      Nicméně, pokud bych chtěl kolo jako dárek, což znamená, že se vlastně pod něj musím podepsat, tak bych zkusil jít cestou stavby. Vautron by chtěl lepší vidlici a Author zase lepší brzdy, a to by vše nejspíše mohlo být. Navíc předpokládám, že minulé kolo byla sériovka, tak tuto by mohlo mít punc jedinečnosti.

      Být po mém, tak se snažím do té ceny kolem 20k poskládat vzduchovou vidlici Epicon, Reba (ta asi těžko, to už by bylo přes), prakticky celou sadu deore (kliky, brzdy, řazení), kola na průmyslech (relativně blbovzdorné při běžném hobby používání) a pak hlavně co poradí stavitel. jelikož tomu projdou rukama desítky kol a stovky komponent.

      Je to možná cesta o které si neuvažoval, ale je docela použitelná. Mrkni třeba do tutoho vlákna, co dostal Roman za cca 15k. Ty máš ještě 5k na vylepšování ;) A i jiná vlákna budou podobná ve kterých se bude vyskytoval nick stavitelů jakou jsou Scalar, Maajkee, hnoj apod.

      http://www.bike-forum.cz/…ponenty.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.