RST Aerosa AET x Suntour XC_PRO-SL

5 nepřečtených
  • bajker

    Poraďte prosím ktero koupit. Díky za názory.

    0 0
    • kovar  

      pokud mas i jine moznosti a klades nejake naroky na vidlici, tak radeji ani jednu z techto Tebou jmenovanych.

      0 0
    • pavelr  

      Mám na jednom kole vzduchovou Aerosu a na druhém elastomerový Suntour XCP-75, který je do terénu lepší. Aerosa nechytá drobný nerovnosti, štelovat se dá jen kombinačkama, často ji musím dofukovat. Po dvou letech se začla jedna noha vydírat. Koupil jsem ji s kolem, teď ji mám třetí rok, na konci roku ji vyměním za volej. Aerosu nedoporučuji.

      0 0
      • jirka volena  

        Já jsem měl na kole jak Suntoura tak Aerosu a Suntoura jsem se zbavil hnedka po 50ti kilometrech a ten co jí má po mě tak na ní má najeto asi 1000 km. Je to vidle k ničemu, vůbec nepruží, nožná tak pruží na nějakým obrubníku. Tak jsem tam dal to RST a je to úplně něco jinýho. Sice je to bez tlumení, ale pružení si můžeš nastavit tlakem vzduchu a předpětí pružiny.

        Ale jestli můžu doporučit něco jinýho, tak se dívej někam na Manitou nebo Marzocchi

        0 0
    • Lišák  

      Loni jsme si se dvěma kamošama kupovali nový vidle. Jeden Omegu AET a já s tím druhým PRO-SL. Po několika vyjížďkách jsme se s tím druhým sunturistou závistivě dívali, jak rstéčkařovi vidla chodína nám ye ani nehne. Sunturista, co má 95 kg ji ještě (ač docela nas*aně) vozí, já (75 kg) po třech měsících koupil Blacka a SR mám v dílně. RSTčkař ji pořád jezdí. Sice zrovna nepěje ódy na její funkci, ale ani moc nenadává… :-) To? moje zkušenosti

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse