Magura Luisa těsnění v praseti

27 nepřečtených
  • rider

    ..je v prd.li. Magura to nedodává – k čemu, že.. Nemáte někdo potuchy, jestli se to dá nahradit? Jsou to takový tenoučký o kroužky, obávam se, že atipycký. Stalo se Vám někomu, že Vám začla chcát brzda? Dalo se to řešit, nebo je to v háji a mam si koupit novou brzdu za dalších 7000?

    0 0
    • TOMM  

      Jak moc a kde ti to chcije? Mi trochu prosakuje olej kolem stelovaciho sroubku (r.2000) ale na funkci zatim zadny vliv.

      0 0
      • rider  

        tam mi to začlo chcát taky, ale jen tak trochu..tam je jen jedno těsnění (jo 2000 je stejná jako mam já-99). Dotáhl jsem toho červíka a neřešil jsem to, ale pak to začlo chcát kolem pístku a to tak že po tejdnu ježdění je to nepoužitelný. Štve mě, že Magura to klidně nedodává, takže až vodejde těsnení, může se celá brzda vyhodit. Pokud neseženu alternativu, tak už Maguru nekoupim. A to jsou to podle mě funkčně hodně slušný brzdy..

        0 0
        • TOMM  

          Mmm tak to se mam na co tesit. Jinak je to bezproblemova brzda, nezavzdusnuje se, s kool stop deskama slusne brzdi a jen 380 gr. Bude ji skoda.

          0 0
          • rider  

            Ja to nechapu, mam jeste dalsi 3 kousky, a ty jsou v poho. Tahle je z nich nejmin jezdena.. tak bude na ,,nahradni,,di­ly :o)

            0 0
            • onegear  

              Jak je to doopravdy s 5ti letou zarukou na netesnost u magury ? Na Luisu se nevztahuje ?

              0 0
              • rider  

                Jak je to doopravdy, to nevim, ale napsal jsem jim. Myslim, že to ale nedopadne. Navic zadnej ucet uz nemam.

                0 0
                • onegear  

                  Nezkousel jsi ceskeho distributora? Celkem by me zajimalo jak se k tomu postavi.

                  0 0
                  • rider  

                    zkoušel jsem Vaňek Praha.. Nevedeme.

                    0 0
                    • onegear  

                      Prave to me zajimalo – u vanka asi ne ale maji odkaz

                      pan TOMÁŠ KUBÍN tel.:608 316 117

                      Zkousels ?

                      0 0
                      • rider  

                        jojo, řekl mi něco jako že mam zavolat do kanclu a tam mi řekli výše uvedený.

                        0 0
                  • jose  

                    Já měl taky problém, protože jsem se vysekal, vše jsem si udělal sám, ale zajímalo mě, jak se k tomu postaví výrobce nebo dovozce, jednalo se o pístek v páce, takže výrobce po slušném dopise se zatím po měsíci a půl ještě neozval a to jsem to psal dvakrát, jednou v angličtině , jednou v němčině(kdyby tomu nerozuměli:-)))))), Vaněk praha žádná odpověď.....Jinak k tomu těsnění, myslím, že na internetu je plno firem, které vyrábějí i atypické o-kroužky a jiné hydraulické těsnění, myslím, že by mohli pomoct…

                    0 0
                    • rider  

                      Jo, o kroužky samo zkusim sehnat, problém může být, že jedno z těch těsnění vypadá úplně jako pístní kroužek na válci motoru. Tj když ho rozříznu, vidim čtvereček. To nevim, jestli seženu.se uvidí. Jo a do magury jsem jim napsal zlámanou angličtinou patřičně nas.aně, výsledek snažení se ale tudíž asi nedostaví. Nechceš páku? Levně, přidam i prase na krk :o)

                      0 0
    • JJ  

      Co je to za cislo v manualu? Ja mam servisni kit na maguracky brzdy, je v nem spousta malickejch soucastek, treba by tam neco pasovalo.

      0 0
      • rider  

        Manual mam doma, ale mam takovej pocit, že to tam nebude(kouknu se večer). Jestli máš kit na výměnu kapaliny, tak asi určitě ne.Mluvil jsem ještě s Půlpánem, a ten říkal, že to Magura nedoporučuje vůbec rozebírat, takže mam dojem, že to fakt berou za jednorázovku

        0 0
        • JJ  

          No ja to toho pytliku kouknul a naky krouzky tam sou, ale normalni kulaty, takze nic:(

          0 0
          • rider  

            a co je to za servisni kit? na co je určenej?

            0 0
            • JJ  

              Je to asi jenom odvzdusnovaci, ja to mam na rafkovy i kdyz je to urceny na kotouce

              0 0
              • rider  

                Aha a tam je nějaký těsnění? čekal bych tam vymezovací podložky, soudky, takový trubičky na zasunutí do hadičky (atd), ale těsnění bych tam nečekal

                0 0
        • rider  

          v amnuálu nejni nic :o) proč nejsem překvapen.

          0 0
    • sedlis  

      O-krouzky? To se mi nezda, ze by to byl atip. Zkus www.tesneni.cz a podobny. Par firem se zabyva dovozem tohoto sortimentu. Ja sehnal taky zprvu nesehnatelny o-krouzky do vstrikovani do Nissana.

      0 0
    • ck  

      cao.mam louisu 01 a po koupeni tekly paky.vymena.pak zacalo tyct prase.kompletni usazeni na kolo delali v bikelive.rekli si za to asi 700.kompletne vopatlana brzda kapalinou.moc to nebrzdilo az sem zjistil ze mam polity i desticky…no co si na nich vemes? pak zacalo tyct zadni prase.koupil sem brzdy na bikestore.cz a tak sem resil reklamaci s nima.bylo podezreni prave na tesneni kolem imbusu v praseti.nejakym zahadnym zpusobem ,ted uz nevim jestli vanek nebo kdo, dodal tesneni a nejakej sikula z rodiny bikestore bzdu rozebral.nakonec se zjistilo, ze tesneni je jen hnuty(od servisu v bikelive sem najel asi 100km-takze predpokladam ze neumej utahovat imbusy), dostal se tam prach a bordel a zacalo protykat.bylo neposkozeny,takze to novy zustalo pravdepodobne v bikestore u pana turecka.takze zkus info na bikestore, tam s tebou snad nevybehnou jak u vanka..ted me sice brzdy uz netecou ale je v nich vic vzduchu nez oleje…***** zivot.ted pro zmenu resim odvzdusnovaci sroubek abych si to moch zmrvit sam …nemate ho nekdo navic?

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Taky jsem ho resil, ale jde to i bez nej. Vyndas desticky a lejes to vrchem a dole to nechas chcat treba na zem. Funguje to i bez sroubu.

        0 0
      • rider  

        Hmm, ale ty už máš tu novější, ta je jiná. Nebo máš jednopístkovou? (z druhý strany jen destička)

        0 0
    • Radek Broz  

      Jak si prosim te vubec zjistil, ze to nedodavaj? Ja bych potreboval plastovou cast paky (pripadne celou paku) a nikdo, kdo by to mohl sehnat se mnou vubec nekomunikuje (Vanek, na spyder.cz se chvastaj, ze maj vsechny nahradni dily, nemci na e taky serou…)

      0 0
      • rider  

        Už jsem to někde psal, u ,,Vaňka,, mi řekli, že to nedovážej.. A do Magury.de jsem jim psal a odpověděli, že blablabla a že jim to mam poslat a oni na to mrknou (a že 5let záruky na těsnění je až od roku 2000 :) a já mam 99. Takže koupit novou bude asi levnější.. Jakou ,,plastovou,,část vlastně chceš? U každý je plastový něco jinýho.. víčko, tamotný tělo, nebo vlastní páka? A jaká konkrétní brzda?

        0 0
        • Radek Broz  

          Magura Julie 04 – ta cast, ktera drzi na riditkach (kus plastu slouzici jako expanzni nadobka, je do ni zasazena packa a pistek, nasroubovana hadicka. Ta hadicka je nasroubovana primo do plastu a tam jsem ztrhl zavit). Me nemci ani neodepsali:o(

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.