Kellys Wandal 05, Mystery 05 nebo 4Ever Ultra 06?

7 nepřečtených
  • Dragys

    Zdar lidi, mohl bych vás poprosit o radu? Vybírám kolo a zamlouvají se mi tyto 3 kola. Jde o 4Ever Ultra 06 za 22 000Kč (www.bradsky.cz/index.php?…), Kellys Mystery 05 za 17 000Kč (www.bicy.cz/…og/index.php?…) a Kellys Wandal 05 za 16 000Kč (www.bicy.cz/…og/index.php?…). Na ceny na serveru bicy.cz u obou Kellysů nekoukejte, mám možnost je mít levněji a tak platí ceny, které jsem u obou kol napsal já. Krom nějakého extrémního terénu jezdím všude. Můžete mi poradit, které si pořídit. Dík Dragys

    Anketa: Jaké kolo z nabídky je dle vás nejlepší?

    0 0
    • -Alan-  

      Když Kellys, tak z těchto ten první. Ale osobně bych šel do 4evera, kdybych měl vybírat dle výbavy a celkového dojmu. U Kellysů mi v podstatě nehraje jen vidlice a možná pláště u prvního. Moc jsem to ale nestudoval.

      0 0
    • cíca  

      Jsem se přehmát.Chtěl jsem se jenom podivat na hlasování.U 4Evera , ale píšou brzdy typu V. Tak bacha na obrázku má kotouče tak nevim.

      0 0
    • heretik  

      Já bych šel rozhodně do toho Mystery… moc fajn výbava, a jestli je za tu cenu co píšeš… U těch 4everů se mi skutečně hnusí ta spodní rámová trubka, to se musí vidět. Doteď jsem si myslel, že nejdivnější rámovou trubku dělá Apache, ale tohle to překonalo :-) A ten Wandal je hezčí, ale o poznání hůř vybavenej.

      BTW nechceš se podělit, kde se dá dostat k takhle fajn cenám Kellysů?

      0 0
      • -Alan-  

        Většina 4everů vypadá poměrně šeredně, některé dokonce vyloženě hnusně. Ale jezdit se na nich dá nehledě k designu. Na tohle jsem ani moc nereagoval, ale měl by si to kupující skutečně rozmyslet. U toho Mystery Kellyse mě odrazuje jediná věc – ta vidlice. Ale sám jsem ji nejezdil. Jestli má autor vlákna pocit, že mu bude vyhovovat Splice, tak bych do toho vcelku šel. Ty pláště co na tom jsou mají ale hodně vyhraněný vzorek. Řídký a nízký, takže možná brzo přijde výměna plášťů. Ale je fakt, že já jsem letos první sezónu na MTB a plášťů mám dvě sady a něco k tomu. Takže tím chci naznačit, že tohle by neměl být zásadní parametr.

        0 0
      • Dragys  

        No říct ti to můžu, ale teď už je to jedno. Jsou vyprodaný, byl to jen doprodej na www.prodejkol.cz. Ale jak říkám, už nejsou…

        0 0
    •  

      Máme rádi zvířata!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.