• biker009

    mate nekdo dobre trasy v okoli rak.leogangu?mtb trasy celodeni?

    0 0
    • BoB  

      Hele nechci tě odrazovat ale tam moc dobrejch tras nenajdeš. Když vynecháš bikeworld a sjezdování tak se jedná prakticky výhradně o šotolinové cesty pro auta který jedou z kopce do kopce. Jakmile sjedeš někam jinam už na tebe huláká zemědělec nebo turista. Zkoušeli jsme tam jet jeden den jako relax místo sjezdování a rychle jsme se na to vybodli.

      0 0
    • tachmude  

      Před rokem jsme bajkovali kolem Hinterglemu a najdeš si tam hafo cest dle každého gusta.

      0 0
      • MF  

        V Leogangu som okukol tiez len bajkpark. Celom dobre sa da pojazdit okolo Zell am See, alebo Kaprun. Z Leogangu je to par km (teda samozrejme ak mas auto).

        0 0
    • Stereo  

      Asi 20 km od Leogandu jsem teď strávil 14 dní v údolí okolo St. Ulrichu. Stačí zajet tam do infocentra a dostaneš tam docela dobrou mapu, podle které jsem celou dobu jezdil nebo chodil po horách.

      Jinak pravda jde převážně o šotolinky k horským chatám. Jsou ale krásné a ty výhledy!

      Zabrousil jsem i do vedlejších údolí. Není to ovšemu už to pravé. Rozhodně je Pilerseetall v okolí nejlepší. A to i na kolo.

      0 0
    • Qashaak  

      pred rokem jsme byli v leogangu a je to teda spis na jezdeni z kopce, ale paradni. doporucuju turu peti gongol – vyvezes se lanovkou na horu a sjedes k pate druhy hory, tam zase lanovkou a k pate treti hory … az se vratis zase nazpatek do Leogangu(je to vyznaceny na kazdy mape, co tam dostanes). Chce to vyrazit brzo rano, pac nektery lanovky koncej uz ve ctyri. Na vsechny lanovky plati jedna celodenni permice. cesty jsou hodne po sotoline, ale take nadherny singletraily. celkem to da snad 70km. jinak v bikeparku jsou trate na dh(brutal) a fr, ale jedna postranni se da dobre jezdit i na xc kole, takze zabavy dost.

      0 0
      • saturnin  

        z MAria alm výjezd na Hundstein,ze sallbachu výjezd na Schattberg je toho tam spousta my tam byli 4dny,z leogangu lanovkou na Asitzkopf pak pěkná hřebenovka.Dlouhá stoupání pěkné trejlíky a dobré sjezdy.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.