jezdíte UST,duše, No tubes atd.

8 nepřečtených
  • delfyn

    rád si dělám ankety a tak tu dávám další v závislosti na www.bike-forum.cz/…3/forum.html#… Já jezdím klasiku plášť plus duše s cvakáním problém nemám, hustím tak abych přes kořen nedal ránu až do ráfku, ale občas nějakej trn nebo hřebík zazlobí a tak mě láká No Tubes nebo www.eurobike.sk/clanok95.htm pokud máte nějaký poznatky z osobní zkušenosti pište, pokuď znáte jen teorii tak si ji nechte prosím pro sebe:)

    0 0
    • ydaho  

      UST a spokojenost, od konce dubna přes 3 000 km bez defektu, nicméně sehnat v Praze krám, kde maj alespon trochu výběr UST je utopie, pokud už něco maj, tak nikdy ne 2 ks od jednoho pláště, tim pádem si ty prodavači vymyslej neuvěřitelný kombinace plášťů předek/zadek, aby něco prodali.. timto se omlouvám všem cyklokrámům, kde maj výběr, ale já je minul :)

      0 0
      • delfyn  

        asi to chce nakupovat na netu

        0 0
        • ydaho  

          chtěl sem před koupí vidět… dneska tomu dávám posl. šanci, pak to bude net…

          0 0
    • kubajs mtb  

      ale teď mám nějakou smnůlu 100Km a 2 defekty

      0 0
    • delfyn  

      je poznat rozdíl v jízdě při stejným tlaku a vzorku v klasický sestavě(plášť duše) a no tubes? Nemyslím tím menší nachylnost na defekty, ale spíš pohodlí.......

      0 0
    • BB  

      jezdím UST dlouho a asi bych se hodně chvástal, kdybych řekl, že jsem zjistil nějaký zásadní rozdíl v jízdních vlastnostech. Co je neoddiskutovatelné, tak to je minimum defektů a když defekt, tak většinou pomalý, na který píjdu až druhý den ráno. Při koupi UST pláště je potřeba kromě jízdních vlastností vzít do úvahy taky takové doprovodné vlastnosti. Za prvé by měl jít dobře nasadit i v případě, že jde při defektu do něj duše. Jednou jsem zažil, že jsme nebyli schopni nasadit UST plášť s duší. A druhá věc, aby šel zalepit. Vzpomínám, že jsem začínal s Hutchinsony a ty jsem nebyl schopen zalepit. A co určitě doporučuji, tak do UST plášťů dát nějaký ten přípravek, který zaceluje díry, nějaký Protect Air. Pak je to většinou bez zásahu po celou dobu životnosti pláště.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.