• razer

    asi každý už ví, že Schumi opět vyhrál, ale to není stěžejní. Do B-F už ani nepřispívám,ani už jej často nečtu. Domnívám se, že to je zbytečné, neb okurková sezona doznala vrcholu a řeší se (nejen podle mně)samé pi*****y. Kteréj rám je dobrej, vzít slajky na maraton, či snad něco jiného, co jíst, co pít, kde se holit, koho volit nebo honit? Jednou jsme tak byli s kámošema v hospě, kde se čepuje více značek a jeden chytrolín taky tvrdil. poznám Budvar mezi všemi.Měl před sebou pět načepovaných piv, bohužel Budvar mezi nima nebyl. A on ho přesto poznal! Nechali jsme ho při tom, ať si klučina užije tu svojí radost. Asi tak, chtěl jsem jen napsat, že se vždy najde pár lidí z B-F, od kterých si rád přečtu jejich příspěvky, které rozšíří můj obzor a nškdy mně i obohatí, ale řešit stále jedno a totéž, kteréj rám, vidle, pláště, sedlo jsou takové či makové-nevim, fakt nevim. Myslel jsem, že horská kola, jsou oradosti z jízdy v přírodě o vyčištění hlavy od práce atd, ale každý máme jiné priority a jiný věšák na peníze. Ta hypotéka na baráku mi asi leze na palici, ale MTB alespoň pro mně budou vždy zábavou, jedno s jakou samolepkou na rámu (měl jsem jich jen pět) No, 12 dnů tady nebudu, jsem zvědav, jak se do mně někteří navezou.

    0 0
    • Tinker  

      Máš částečně pravdu… taky už raději ani na 99% příspěvků nereaguju, ale aspoň se člověk někdy zasměje. Zas na druhou stranu spousta lidí bikingem fakt žije a nemají to jen na čištění hlavy po práci. Chtějí všechno probrat i s ostatníma :-) Jediný co mě tady na tom fóru fakt štve je, že naprostá většina lidí chválí jen to, co mají na kole oni.

      0 0
      • zirecek  

        To mi opravdu chybí, je tu málo lidí, co dokáží říct, že to co jezdili/používali nebylo to pravé, bylo horší než něco jiného.

        0 0
      • pos3k  

        kus emigrante :-)

        0 0
    • kurýr na bajku  

      Njn, máš pravdu. Toto opravdu není web pro tebe. Zkus si teda najít nějakou diskuzi o hypotekách, tam se jistě vyřádíš. BTW: nechápu tvůj přístup, po tvé nedávné registraci, ale je to tvá věc. Jen nás ušetři svých výjevů a v klidu odejdi.

      0 0
      • cíca  

        A můžou si spolu přepočítávat úroky.

        0 0
        • kurýr na bajku  

          Přesně tak ! Člověk kterej vybleje něco ve stylu: „nezajímá mě jaká samolepka je na rámu“ má asi vážně jiný zájmy.

          0 0
          • Tinker  

            Možná jsi mě blbě pochopil, ale tady jde spíš o témata a názory lidí, který se na tomhle fóru probírají… Některý lidi tady spíš vysedávaj u kompu než aby jezdili na kole. Vlastně ani neznám moc lidí ze svýho okolí, který jezdí a závodí na kole, že by sem něco chtěli psát… Já jsem třeba zvyklej sem chodit ještě ze starýho bikefora a prostě to tu obden „prolistuju“ a někdy se i něco užitečnýho dozvim… Proč sem třeba chodíš ty?

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Pokud se ptáš mně (neřadí se mi příspěvky), tak já sem chodim z důvodů B-F komunity jako takový. Ať sou to hádky, nebo odborný debaty, ať sou to fotky, nebo lidi, ať potřebuju poradit, nebo někomu poradim.

              0 0
    • MlokCZ  

      Já se moc navážet nebudu, jen jsem absolutně nepochopil, co jsi tím chtěl říct.

      0 0
      • Pavlis  

        Klic bych mozna hledal tady: Ta hypotéka na baráku mi asi leze na palici :) a prispevek bych si zaradil do vesele kupy vychovnych typu vozte helmy…proc nesvitite?…proc nezdravite?..­...odchazim z BF apod…

        0 0
    • marapara  

      Také jsem tento příspěvek moc nepochopil, považuju jej za zbytečné prudění. Osobně taky raději jezdím na kole a užívám si to, než sedím u počítače, ale občas mě zajímají názory jiných lidí, rady, problémy. V dnešní době není biking to samé co biking před 10ti lety. Technologie pokročila mílovým krokem dobředu i v cyklistice a každý nemůže vědět všechno. A od toho bike-forum je, aby se lidi o svých zkušenostech, radostech i starostech pobavili. Že se tu probírají vidlice, rámy … no a co? Když máš každou sezonu několik nových modelů od jednoho výrobce a je jich několik, tak se nediv. Každý nemá možnost otestovat všechny vidlice, aby si sám o nich udělal vzebrubný obrázek. Sice se tu sem tam probírají kraviny a jarinoviny, ale to neznamená, že budu hned něco odsuzovat. Pokud Tě to nezajímá, tak není nic jednoduššího, než sem přestat chodit. Jak jednoduché.

      0 0
    • Schumi  

      Já osobně taky B-F používám hlavně pokud potřebuji poradit ohledně biku nebo něčeho co s kolem souvisí. Taky sleduji diskusi ohledně komponentů, třeba se to bude hodit, když něco budu kupovat. Vždy když hodlám investovoat do kola, tak projedu B-F, pak kupuji. Příspěvky, které mně nezajímají nečtu. PS: já nejsem ten, kdo vyhrál.

      0 0
    • pegal  

      .. dalsi „Slanovec“ kterej „odchazi“ a uz tu nebude prispivat .. huraaaa

      0 0
    • Thidney  

      hmmm myslis, ze je mozne forum, kde je zaregistrovano cca 6600 jedincu pretvorit k obrazu svemu? 6600 egoistickych, sebestrednych, namyslenych magoru. Kdo jiny by se venoval tak individualistickemu sportu a jeste o tom klabosil na netu? sjednotit alespon vetsinu? hmm evoluce rozsirujici obzor vede, kdo se udrzi v zavesu? na jakem ramu? jake osazeni? co vaha? kult? design? funkce? nepotrebovalo by to nejaky graf? co vsi? vycistil si opravdu dobre hlavu? anketa!!!! cim si cistite hlavu? kolem? samponem? absinthem? vidlema?

      0 0
    • Radek Broz  

      Kdyby se ti nelibilo, ze se tu resej volby/rakety/fot­bal, to bych pochopil, ale ze ti prijde divny, ze se na b-f resej komponenty, zavody, vyziva atd. nechapu ani trochu. O cem by to tu melo byt? Ne vsichni se jdem na bike jen tak odreagovat po praci, pro dost z nas je to absolutni posedlost.

      0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.