• krychlicka

    sice uz par threadu na todle tema je zalozenych ale ani v jednom nikdo nebyl schopnej popsat system jak to utahnout nebo co s tim udelat..mam slozeni ve kterym neni jezek ale 2 takovy jakoby trojuhelnikovy zeleza a mezi nima neco jako vlozka…uz sem to mel jednou a jeden borec mi to spravil asi za dve minuty ale jaksi sem nepochotil jak to udelal, tak doufam ze mi to tady nekdo napise!!! diky

    0 0
    • kubad  

      Durateca mám taky s tímto jejich prvním integrovaným složením. V krku vydle mám klasického ježka a dotahuju zvrchu šroubem – tak jak na většině kol. Pokud nemáš ježka tak jak je vidlice dotažená? Drží ji jen představec, nebo je tam ještě něco jiného?

      0 0
    • martt  

      existuju hlavovky, co maju taky rozrezany konus. Nastavuje sa to zboku sroubom. Neviem ale ci mas take.

      0 0
    • Vrci  

      vevitř máš asi něco takovýho www.woodmancomponents.com/…sule_xl.html místo ježka. Pokud to chceš vyndat, musíš trochu ťuknou do povoleného (ne vyšroubovaného nebo volného) šroubu, pak to vytáhneš bez problému. Pokud to chceš utáhnout je postup následující: do místa kde je ta guma dáš m7 matku nebo podobný váleček a bez představce a víčka utáhneš na krev (tím se to celé zafixuje v krku), pak matku vyndáš a pracuješ jako s klasickým ježkem. www.parktool.com/…p/fork11.jpg – taková mezera je nutná

      0 0
      • krychlicka  

        jojo to je presne ono i tu cervenou barvu mam :-) na system vyndavani jsem prisel uz predtim, ale jinak diky moc za radu s tim nasazovanim..nevim jestli je tenhle system lepsi nebo horsi nez s jezkem ci proc se to pouziva..

        0 0
        • Vrci  

          používá se hlvně v karbonových krcích na silnici – nepoškozuje vlákna, další je snažší změna hloubky vsunutí při změně výšky představce a zkracování krku. Pokud je na povrchu „ježka“ hodně hladký elox vem ho 100 šmirglem.

          0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.