• tomvas

    Jedu poprvé na Gardu se synkem, 7 let, má AUTHOR COSMIC a já mu „kryju záda“ s Rock Machinem Blizzard a s kondicí absolventa „Sudet“. Lze se vydat např. na Pasubio a Baldo? nebo kam tak maximálně (3–4 trasy)?

    0 0
    • kubad  

      Není to moc dobrý nápad,

      0 0
    • BB  

      na Gardě se dost špatně hledají lehčí trasy

      0 0
      • kubad  

        Kolem Gardy jsou asi 2 nebo 3 trasi které jsou pro 7-dítě sjízdné. Ostatní šplhájí minimálně do 1000m popř. mnohem výš a pak dolů, mám obavu že právě tohle kluk neubrzdí, a to beru ty lehčí trasy.Ty jsou navíc po silnicích a provoz není zrovna malý.Jinak je vše na netu včetně popisů tras zkus si to najít tam.

        0 0
    • Včelda  

      Výjezd na Baldo od vody, tak asi ne. Jak píšou ostatní, v tomto věku se dá jezdit podél řeky Sarca do vnitrozemí (Arco atd). Také se dá vyjet třeba na Lago di Tenno (600m převýšení cca). Je to po silnici a dá se pohodlně tlačit za sedlo. Na terénní pokusy pozor. Je tam jiný povrch (skála, volné kameny) a některá místa jsou pro dítě i nebezpečná. Ještě by se dalo vyjet do Pregassiny (550m převýšení). Je tam příjemná restaurace se zahradou. Hlavně opatrně dolů! Ty kopce, byť po asfaltu, jsou dost prudké! Když byla dcera a synovec takhle malí, vzal jsem autem pod Monte Tremmalzo a pod vrcholem jsme trošku pojezdili. Oni měli pocit, že zdolali velehory;-) Já na rodinnou dovolenou na Gradě nedám dopustit. Dají se tam spojit téměř všechny dovolenkové aktivity (kola s rodinou, kolo – sebezničení, opalování u vody, bazénu). V Lazise máš velký aquapark. Ubytování většinou volím „luxusní“ v apartmánu, bazén, soukr.zahrada.

      0 0
      • tomvas  

        Díky za info a názory, po prostudování netu si v podstatě myslím totéž, takže jste mi to potvrdili, o což mi hlavně šlo. Známe to všichni, člověk je natěšenej, ale s dětma by se neměl „pouštět břehů“. Ještě jednou díky.

        0 0
    • idi  

      zkusil bych Monte Brione (ta sikma deska) :),celkem tezkej,ale kratkej vyslap po asfaltu, pekna pevnustka a rozhodne krasnej vyhled, taky muzete objet naky ty hrady,co jsou dole.cyklostezka do Dro na hrad Drena apod. uzijte si to

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.