• nobody

potřebuji poradit jak zvýšit výšku řidítek s tímto představcem (viz obrázek). díky

0 0
    • MlokCZ  

Nijak.

Kup si jiný řídítka, který maj požadovaný zdvih nebo případně jiný představec.

0 0
    • jaski  

kladivo

0 0
      • ota  

teď jsem to chtěl napsat.vykovat vlaštovky,a pro jistotu přidat pár ran zespodu představce.pak se nabízí ještě navaření delšího krku vidlice,a přezutí do nějaké DH gumy v předu

0 0
        • MlokCZ  

Ta DH guma mu to sice zvedne, ale zase nebude moct otáčet kolem, takže to už je fakt lepší to kladivo :-)

0 0
    • jihra  

Dají se koupit nějaké redukce či jak to nazvat, které se narvou dovnitř krku vidlice, zajistí se podobně jako představec (ne a-headový) a tím se prodlouží krk. Když jsem se ale po něm jednu dobu pídil, tak jsem jej nikde neobjevil a to co mi nabízeli ve skladech a v obchodech bylo nepoužitelné, protože šroub, kterým se redukce zajišťovala uvnitř krku vidlice zároveň stahoval celé hlavové složení s představcem, takže pokud jsem chtěl pořádně zajistit redukci v rídítkách, tak jsem pak vidli v ložiskách neotočil. Takže nevím, jak to s tou redukcí vlastně je. Na vlastní oči jsem ji neviděl, ale prý existuje (to prý bůh taky).

0 0
      • Vrci  

protože to je hlavně jako redukce klasické hlavy na A-head představec a ne jako prodloužení.

Jediné co by možná šlo použít je tohle: www.velo-cz.cz/acor/detail.php?… protože šroub je uvnitř cca 2 – 3 cm hluboko. Nad něj pak natlouct 1" ježka a seřídit hlavu. Ale je to v podstatě definitivní řešení. Demotnáž možná a úprava výšky jedině po odvrtání ježka (s tím bude mít zkušenost, bez odvrtání to do současný vidle nedá)

0 0
    • Lister  

oi kolik potřebuješ?? jestli cirka 2–3cm tak bych koupil vlajdy, IMHO ty bych si koupil tak jako tak :o)

0 0
    • Daf  

Predstavec s jinym sklonem. Ten co tam mas stoji par kacek ;)

0 0
    • gobike  

kup vlajdy a bude…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.