• wbiker

    Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo vozíte tretry téhle značky. Zajímám se konkrétně o model – bohužel nevím název – má dvě přezky na suchý zip a jednu přezku s takovým tím posuvným mechanismem. Cenově kolem 2300. Jestli někdo máte nějaké postřehy o trvanlivosti, kladech a záporech, atd, budu moc rád.:-)Dík.

    0 0
    • wbiker  

      Jo tak měl by to být model Profi.

      0 0
      • zbynek1  

        já mám tretry biemme(ale jiný model) asi 3 roky, odjeto na nich tak 6000km, jsou dost tuhé, akorát jsou teda dost hnusně zpracované, letos jsem lepil patu, pač už byly boty do čtvrtky rozlepené, zatím to drží, jinak za tu cenu jsou myslím dobré.

        0 0
    • Man  

      Ja mam presne take Biemme, ako sa pytas. Su naozaj dost tvrde, aj ked ma netlacia a da sa v nich v pohode urobit aj viac ako stovka. Ja by som ich uz asi nekupil.

      0 0
    • djano  

      Mal som Biemme nejake starsie (na 3 suchace), minuly rok som ich s radostou vyhodil – mal som ich ako rezervne. Snad uz robia pohodlnejsie a kvalitnejsie. Inak kupil som si miesto nich dost vychvalovane Specialized Comp, tie su spociatku pohodlne ale po 4 hodinach ma boleli chodidla. Tak uz len SiDi, tie ma este nesklamali.

      0 0
    • Rybnik  

      Zdar. Mám tyhle botky myslím už nějaké 3roky. Jsou to moje první tretry na kolo. Vypadají už dost blbě, ale ještě musí nějakou dobu sloužit. Nevím jak oproti jiným:-( Přezka nezlobí, jeden sucháč na jedné botě ano. Už mi je jednou lepily ve spravce a já teď před týdnem doma sám, ale ještě jsem to nezkusil jak to drží. (angína). Mokro jim moc nesedí. Jinak si myslím, že solidní poměr výkon cena. Já je kupoval za nějakých 2800,– Najeto mají cca 13–16tis. Tak asi tak moje zkušenost.

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.