• nobody

    Koupil jsem si nové crossové kolo a chci poradit, jak provádět údržbu, co mazat, rozebrat + jak často a na co raději nešahat. Manuálně zručný jsem, takže si chci zákl. servis dělat doma. thx

    0 0
    • Mustafa  

      Zkus mrknout treba na bajk.cz,alespon neco tam najdes. Neco se doctes napr. ve Velu,hodne najdes tady v historii (hodne stesti (a hlavne pevny nervy)),na neco se zeptas na foru (opet hodne stesti a jeste pevnejsi nervy), na neco prijdes sam…a ostatni Ti udelaj v servisu. Maz retez (spravne (viz. historie)),otirej kluzaky nemas-li pevnou vidli, podle stylu jizdy (a mnoha ostatnich faktoru) obcas premer retez, nikdy nemyj kolo vabkou (osobne meju kolo pouze destem (no kdyz neni tatik doma tak se spolu sprchujeme)). Kdyz neco upadne, nebud smutnym. Veci proste prichazeji a odchazeji. Kdyby Te zajimalo proc, muzes zapatrat ve zdejsi historii po fenomenu „kurvitko“.Obcas si precti peknou knizku, bud hodny k lidem vsech vyznani a ras, nez vstoupis do vozovky tak se dukladne rozhledni a vsechno by melo byt O.K. Nezapomen, internet akhbar ;o)

      0 0
    • Vrci  

      ze začátku kontroluj datožení všech šroubů. Kolo je nové a vše si sedá a setřásá se (kliky, sedlovka, představec a brzdy)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.