• johny.h

    Doslechl jsem se o tzv. „montážních řetězech“ montovaných na nová kola a jejich horší kvalitě. Mělo by se u Sramu jednat o rozdíl v koncových číslech ..1(971)-montážní a ..0(970)-prý kvalitnější. Mám to od internetového prodejce a známého tak snad důvěryhodná informace, ale zatím jsem o tom nikde nic nenašel. Docela často totiž měním řetěz a tento rok již 3. kazetu Sram 990 tu poslední po bahením Králi Šumavy a takřka novém řetězu(500km)- řetěz mažu, peru pračkou a měřím každou chvíli. Teď budu měnit i převodníky FSA:(

    0 0
    • Vrci  

      když už budeš měnit, tak kup řetěz od campy C9

      0 0
    • pened  

      tak jsem ti chtel odpovedet,ze prestoze mam na krabici od retezu napsano PC 970, jsem ho odvaril podezrele brzy, ale potom jsem se podival s baterkou na retez a tam je 971. Byl jsem zvykly, ze tech 1000 jsem vzdy pri svem stylu jizdy a udrzbe (pracka + mazani) dal, takze jsem to zatim ani nekontroloval. Najel jsem na neho asi 800 km, ale odhaduji, ze min. 200 km jsem ho pretocil, protoze jsem bohuzel odepsal i kazetu (po 1900 km). Timto jsem skoncil s retezy SRAM a jdu zkouset Campu. Vnitrne jsem vytoceny jak budik, protoze to beru jako vedome sizeni (a kde mam na to porad brat prachy :-( )

      0 0
      • PePu  

        Campa C9 je asi dobrá, ale 6000 km v terénu včetně závodů, jak tu někdo psal, se mi zdá slušné sci-fi. Říkal jsem si, že kdyby mi vydržela alespoň polovic, bylo by to fajn (protože já se údržbou řetězu kromě mazání prakticky vůbec nezabývám, ale v extémním bahně zase nejezdím). Po 1000 km měrka zapadla na první zub, tak snad alespoň dalších 1000 km vydrží. Podotýkám, že jsem muší váha (68kg) a převody byly fungl nové.

        0 0
      • slou  

        Pokud mne paměť neklame tak Campa tvrdí, že na výměnu je zralá když je mezi 11 články rozměr 132,6mm. Což je teda asi míň než se doporučuje pro výměnu řetězu normálně.

        Jinak první C9 na horáku má po cca 1100km míru 132,3mm (měrka je na prvním zubu. Druhou C9 jsem měnil po 1400km a bude na tom podobně. Teď jsem tam dal třetí C9 a zatím po cca 100km na dvou nejpoužívanějších pastorcích při silovém šlapání sem tam střílí.

        Uvidíme jak se bude chovat první až ji budu točit.

        Tož tolik k C9.

        0 0
    • Seb  

      www.cyklozitny.cz/produkt.php?… Ze by Zitný prodával montážní řetězy? 970mod.05 971 mod­.06

      0 0
      • pened  

        nevim co prodava, ale ten posledni retez mne opravdu „rozlitil“. Sice nejezdim frekvencne, jak do mne porad huci kamarad (prej to mmj. setri prevody a cely system), ale take to nervu pres zuby na paku jak nejaky pako. Abych retezem za 640 Kc po 800 km odepsal kazetu, sorry …

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.