• Jirka K

    Jeli jste to někdo? Jak je to technicky náročné? Například ve srovnání s Šela maratonem 91km. To je jedinej race, kterej jsem zatím dal.. :o) Nejedete náhodou někdo z Olomouce autem a nemáte místo pro jednoho člověka a kolo? Dík.

    0 0
    • náčelník  

      Nikdy jsem to nejel, ale Jizerky znám. Asfalt, šotolina, panely – technicky naprosto nenáročné.

      0 0
      • Jirka K  

        Tak to mi bude skoro i vyhovovat:o) Já je znám zatím jen na běžkách. Tak jsem zvědav. Snad ten závod nebude příliš, příliš velká masovka:o/

        0 0
    • emkaa  

      Technicky je to uplne v pohode. Akorat jsou tam davy lidi kterejma se musis prodirat a jizda po panelech z tebe vytrese dusi, ale ze by tam byl nejakej nebezpecnej sjezd to teda ne. I kdyz ja mam na tohle nazor, ze mnohem bezpecnejsi je jet Sudety, kde pred tim mas respekt a davas pozor, nez zavody, kde si v padesatce po sotoline o nekoho strejchnes a prizabijes se.

      0 0
      • civetta  

        Myslim ze davu neni potreba se obavat – tohle neni NovaCup (i kdyz trasa je skoro stejna, akorat obracene). Jel jsem to v r. 2002 a loni (pravda – dlouhou, jinudy a bylo to v jinym serialu), ale bylo nekolik vln (nevim jestli jsou ted – necet jsem propozice, videl jsem jen mapu a odpiskal jsem to) a bylo to uplne bez spuntu. Jinak samozrejme o terenu to neni vubec, ale Jizerky jsou prima vzdycky.

        0 0
        • Jirka K  

          Start je hromadný, ale je napsaných 5 vln po 300 lidech. Tak snad k těm panelům aspoň vyjde počasí:o)

          0 0
      • PePu  

        S Epicem jsou panely úplná paráda. Tedy ne, že bych si v jízdě po asfaltu a panelech liboval, ale zažehlil je velmi slušně. Už jsi Epica otestoval?

        K tématu: I v Jizerkách se najde pár slušně technických terénů, ale je jich jako šafránu. Navíc po nich asi J50 nepovede (nevím, neviděl jsem mapu trasy).

        0 0
    • Beeda  

      narocne ne, spis nebezpecne rychla, budou to kule o kule:-) Zmenili trat, jede se od vodarny nahoru na Kralovku, tam se to dostatecne roztrha a dolu se pojede a tak 70kmh:-)) B.

      0 0
    • Leader  

      Říká se tomu panel story jedinou technickou věcí je přejíždění souběžných panelu z jedné strany na druhou když je mezi nima díra a tam hezky vysipané kamení.Já jezdim Nova author cup je to hodně podobná trasa a navíc hezké zakončení sezóny

      0 0
      • Jirka K  

        Tak jsem to jel. Až na to, že to tedy bylo opravdu technicky a i fyzicky docela dost lehké, to byl moc pěkný závod. Příroda i počasí udělali svoje a pifko na závěr chutnalo tak, že mi ten asfalt a panely ani trochu nevadily:o) kroupic.euweb­.cz/foto-jiz50kolo.htm

        0 0
    • zac  

      nejaky fotky… www.lukash.cz/…_Jizerska50/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.