• black.horse

    Zdárek, dostal sem zajímavou nabídku na rám Cube… jelikož tyhle dva neznám, jen to co maj na webu a v katalogu, tak se obracím na Vás, kdo má jakou zkušenost…? Rozhoduju se mezi Fritzz s 150mm zdvihu + Fox 36vidlicí, zbytek dílů bych dal spíše lehčích a snažil se postavit enduro… ale můj velkej favorit je Stereo s 130mm, tlumič RP3 + Foxka (asi Talas) s lockem… bude to lehký, jezdivý a snad to podemnou i něco terénu vydrží… jinak budu měnit rám a vidlici, zbytek nejdřív přeházím z RBíčka a postupně budu tunit:-) neznáte někdo i hmotnosti těch rámů? nebo kde je na netu najdu? budu to řešit i s prodejcem, ale rád si poslechnu víc názorů:-)

    0 0
    • MlokCZ  

      Tady máš váhu celého kola www.bikerstreff.de/…y/Stereo.htm

      Já bych šel do Sterea. Akorát se mi nelíbí u těhle Cubu, kde je tlumič – přímo na ráně bordelu.

      0 0
    • black.horse  

      tak zatím mě napadlo toto:

      Cube: (asi pravděpodobněji verze Stereo) + rám bude rychle k dispozici od objednání, stejně tak i náhradní díly a uplatnění záruky, cenová výhodnost, má Horstlink

      – za jízdy nedosažitelná páčka u tlumiče RP3, špatné umístění tlumiče(bordel a nečistoty), nelíbí se mi uchycení přesmykače, průměr sedlovky 34,9, integrované hlavové složení(mám doma připravenýho klasickýho ChrisKinga)

      SC Heckler: + průměr sedlovky 30,9, přesmykač uchycen klasicky za sedlovku, páčka na tlumiči snadněji dosažitelná za jízdy, tlumič umístěn vhodněji(nebude na něj lítat bordel od zadního kola), originalita a pověst ručně svařovanýho rámu z Kalifornie, mnohem lepší možnost výběru barev – je to „jenom“ jednočep, dlouhé čekací lhůty na servis, objednání-cokoliv, cena

      no, víc mě toho nenapadá…

      0 0
    • Georrge  

      nechce se mi zakládat nový téma.

      Mám dotaz ohledně rámu stereo – jaký přesmykač tam patří? Je tam výstupek na 34,9 přesmyk, ale je ten výstupek dost nízko, takže klasický smyk tam asi nepůjde. Bude to chtít asi nějaký víc „plochý“, šel by tam tenhle ?

      0 0
        • Georrge  

          rám mi leží doma na skříni, takže vím jak ten úchyt vypadá :) ale co jsem zkoušel klasický smyk (podobný tomuhle ) tak ten tam vůbec nešel. Ten X5 z obrázku vypadá že by tam jít mohl, ale radši se zeptám :)

          0 0
          • Jenda  

            jde tam jakejkoli shimano topswing, ten sram se spodni objimkou by asi taky mohl, koukni do katalogu co tam davaj.

            0 0
          • kubad  

            na fotce je Top Swing smyk, co víc potřebuješ vědět?

            je fuk jestli Sram nebo shimano, jen bacha na správný tah lánka

            0 0
            • hawrda  

              Doprčic to budou jezdit všichni za chvíli na CUBE?Už i maajkee a kdo další:).No nic,holt si budu muset pořídit na promenádu kolem vltavy zase něco jinýho:)).

              Tak bajku zdar!

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.