• Toams

    V jednom nemenovanom krame v Phe som narazil na tieto plastiky (tusim Z.E.D. WCS … alebo PRO???) za (asi) dobru cenu, 400 kolikov ceskych … mate s nimi niekto skusenosti? Je to este ten vybehovy typ so strednym trojuholnikovym VFA vzorkom. Vyzeraju ideal na presuny po asfalte, co sa mi vcelku hodi, a bocne stuple by mohli nieco utiahnut aj zatackach. Na mtbr.com mali vcelku dobru recenziu 4.41/5 (#22) … Chcem ho nahodit na zadne koleso …

    0 0
    • Pekáček  

      Kdysi dávno jsem měl ZED a Z-Max obě 2,1" drát se žlutým bokem. Ten ZED byl užší a o dost těžší, tolik moje zkušenosti s tímto pláštěm. Pokud je to kevlar WCS a nebo PRO tak je to gut cena, hlavně aby nebyl po létech zpuchřelej :o)

      0 0
      • Toams  

        Jo, su to skladacky 2.1, ale komplet cierne … guma vyzerala byt OK, tak asi jeden vyskusam a uvidime, co to urobi:-) … maju na moj vkus trochu tensie boky:-/ a oproti 2.1 Tioge su jak galusky:-)))

        0 0
    • filipes  

      Jezdil jsem ty WCS – maji modre boky a jsou lehoucke. Suprova guma do mokra, na suchu vozim semislicky. Ty WCS maji hooodne mekkou smes, takze je asfaltovymi presuny odrovnas. Jsou to tusim 1.9, takze zadny komfort. Podle me guma presne na mokro – jesti jsou to WCS, tak rekni kde, za 4kila si pro ne sjedu ;-)

      0 0
    • M@rtin  

      Z.E.D. nejsou to pravé ořechové pro přesun po asfaltu.

      0 0
    • Toams  

      Takze su to Ritchey Z.E.D. PRO (kevral) … jeden som teda zobral a uvidime, co ten plast predvedie … inac maju ich na Karlaku a zrejem este slusnu zasobu:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.