• Daan

    ahoj,

    resim takove dilema s temito vidlicemi, lonsky model RC muzu mit za dobrou cenu, oproti letosnimu modelu RC2X, kde jestli spravne chapu RC2 je pouze prepracovany system HSCV, a navic ma letosni model system XC- regulaci komprese ktera ale na stare jiz byla pod nazvem HSCVc? Rozdil mezi vidlicemi je 10k, ma jiz nekdo srovnani obou systemu, zda-li se vyplati prihodit deset tisic. A dale jestli se snizeni korunek u RCX2 projevilo na celkove vysce vidlice, bohuzel na M. strankach chybi zrovna u teto vidle rozmery. Predem diky vsem co vedi vice

    0 0
    • ddd - andy  

      Mam RC2X – vidle je nizsi diky korunkam. Takze ANO mas niz klandry. Regulace komprese a komprese konce zdvihu je bozi vec, ale konec zdvihu nastavis asi jen jednou a rychlost komprese te bude zajimat asi jen pokud myslis zavodeni vazne.. Nedokazu si predstavit ze to porad ladis jen tak pro srandu, pred kazdym sjezdem.

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Libi se mi novy design a snizeni je hodne znat. Ale osobne se mi moc nelibi chod. Ta stara mela dle meho nazoru lepsi. Idealne bych bral starou s novyma korunkama. Jo a taky je nova lehci tusim..... a me staci i stary VFko :)

      0 0
      • hanz  

        není lehčí..rc2× je nejtěžší 888 která kdy spatřila světlo světa…váha mi hodila 3550g zaříznutá. Stará měla cca 3300. Snad ses nebál že nebude novej model marušky lehčí…DJ budou mít zachvíli váhu monsterů. :-))

        0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.