• yggy

    Zdravím sháním nové kolo v cenové relaci do 30tis. Co říkáte na Ravo Racing XC? Případně poraďte nějaký jiný kus.Díky

    rám: dural A4-Ultralight triple butted vidlice: Manitou Black Comp, uzavíratelná, 80mm hlavové složení: VP brzdové páky: Avid FR-5 brzdy: Avid Single Digit 5 řazení: Shimano LX Rapid Fire (27 rychlostí) přesmykač: Shimano LX přehazovačka: Shimano XT pastorky: Sram PG950 (11 – 32 zubů) řetěz: Shimano HG73 kliky: Shimano M540 Hollowtech, Octalink středová osa: Shimano BB-ES30 přední náboj: Shimano LX zadní náboj: Shimano LX ráfky: Alex DM18 pláště: Hutchinson Python New generation MRC-high 2.00” sedlovka: Kalloy Guizzo sedlo: Ravo řidítka: Kalloy Guizzo představec: Kalloy Guizzo nástavce: Kalloy Guizzo pedály: Wellgo nášlapné velikosti: 17 / 19 / 21 váha: 11,6 kg

    0 0
    • JMT  

      jesli je to to bily, tak je fakt nadherny a i celkem ok vybaveny, sel bych do nej…

      0 0
    • HastySnail  

      je OK. :))

      0 0
    • HLAVA  

      jo pěkny ja mam ravo racing xc 2004 a sem spokojen akorat to hlavove složení VP je na pytel to zdělej a prodej

      0 0
    • munro  

      Přesně tuhle otázku řešil kamarád před 14 dny. Po hledání na netu jsem mu jako jednu z možností doporučil tohle. Má ho už doma, celkem spokojenost, ale podle toho co říkal tam bude možná nějakej drobnej problém s lakem – prý se ta matná bílá neskutečně špiní, jakoby ten lak byl zdrsněný nebo co. Zkrátka prý na to šáhne a nechá tam rukou otisk, kterej nejde dolů. Ještě jsem to ovšem neviděl na vlastní oči.

      0 0
      • sportovni_biker  

        Přesně, tohle jsem četl i na jiném fóru. To tam někdo řešil (možná i on) a říkal, že se to pokusí vyreklamovat. Prý ta barva je spíše základovka a není na ní nanesený bezbarvý lak. Takže bych si na to dal při koupi pozor.

        0 0
        • munro  

          No, on to na tom fóru asi určitě neřešil, takže to vypadá, že s tím lakem fakt bude něco v nepořádku i u ostatních. Moc nerozumím, jak to můžou takhle pustit do prodeje.

          0 0
        • enjoy  

          panove jeste nevidleli matnej lak koukam:-))

          0 0
    • wax4  

      Zdravim,myslim ze je to zajimava volba,..resim v soucasne dobe podobny problem… mezi cim jsi se jeste rozhodoval? Ja mam zatim dilema mezi GT Zaskar Expert: www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?… a merida Matts Lite: /…detail06.php?… Ocenim vase nazory…

      0 0
    • Jane  

      Možná bych uvažovala třeba i o tomto: www.phenix.cz/index.php?…

      0 0
      • wax4  

        hmm..zajimava nabidka,skoda e jen jedna velikost a to 17

        0 0
        • Orbis  

          a jakou potřebuješ? mrkni se na tu stránku znova máš tam vyberte jinou variantu zboží .....-)

          0 0
        • jakub  

          já mám 175 cm a jedím tedkm taky KHS nově 17"ku a uplne to staci.. jinak nez tohle KHS vemes, tak si ho poradne prohlidni, preci jenom se na nem hoooodne zavodilo

          0 0
      • Veeteck  

        Nevim jestli bych chtel kolo, na kterym rok zavodil nejakej elitak…

        0 0
    • micinka  

      Ja mam model 2005, je to stejne vybaveny akorat koukam ze ram je asi trosku z jineho matrose (ale taky tripple butted).

      Geometrie – pro mne idealni, delsi pozes (stejne jako author), zadna babka z nusi. Kolo jede vyborne do kopcu a prekvapive skvele po rovine a asfaltu (narozdil od prechozi Meridy co jsem mel, mrcha lina ;). Tuhost je taky dobra, i kdyz nemuzu moc strovnavat.

      Lak 2005 je vyborny, kolo ma cca 4000 za sebou a je jako nove.

      Serizeni kola z tovarny katastrofa, hned jak to koupis dej to nejakemu profikovy. Naboje v desnem stavu, neserizena razeni. Bowdeny a lanka taky odesli hodne brzo. Ale jakmile se to da do kupy, je to supr.

      Plaste Pythony jezdim taky, i kdyz v lonskem modelu byly nejake jine, myslim ze dobra volba.

      Sedlo jsem dal pryc, tvrde jak prkno.

      Predstavec a kliky supr, lehounke a pevne.

      Vaha bych rekl vice nez 11,6.

      Vidle jde, ale zazraky necekej. Pro mou jizdu a vahu 68kg staci.

      Celkove: Moc dobre a rychle kolo.

      0 0
    • vity  

      Ravo Racing XC s Blackem. Bude vidlice stačit na mojich 95kg a 194cm.(21")?(Posed mám 84cm). Je velkej rozdíl mezi Manitou Black comp a Axel elite?

      0 0
      • TomasN  

        Mezi tema dvema vidlicema je ohromnej rozdil, ..i tady na B-F se toho o nich doctes hromadu. Axel elite se svyma kilama zavrhni rovnou. MOzna na pohodove vyjizdky vydrzi, ale na XC se bude kroutit a kroutit az ji stejne jednou vymenis. Black je v konstrukci tuhej OK. Nevim jestli jestli je comp vzduch, ale jestli ano, prifouknes na svoje kila, pokud je to pruzina, vymena za tvrdsi te nemine. Co se velikosti tyce, uz bych nekupoval kolo bez vyzkouseni!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.