• Luwa

    www.cykloexpert.cz/…l-diesel-2-5 jaký máte skušenosti stěmito plášti?Já už je teda koupil,ten zadní sem musel flexou trochu poupravit,ale zatim se mi zdaj dobrý,jen nevim co vydržej za ty prachy

    0 0
    • Mike22  

      zdar, jsem jezdi Gravity (2,3 ale stejnej vzorek jako Diesel vzadu) a v pohodě. Akorát když si všimneš že špuntíky se začínají sjíždět a trhat, tak to je už brzo konec. Pak to nabere rychlost. Ale vzhledem k ceně to není špatná volba (dozadu).

      0 0
    • madcat  

      Trochu to tady oživím: podařilo se vůbec někomu tuhle gumu nasadit na ráfek tak, aby neházela jak splašenej kůň? Já ať dělám co dělám, tak tam dycky mám bouli nebo je to někde propadený „do ráfku“, takže když se trochu rychlejš rozjedu po asfaltce, tak to se mnou začne poskakovat jak splašená koza. Zkoušel jsem dneska namazat patky při nasazování mýdlovou vodou, aby si to snáze posedalo samo, ale moc to nepomohlo, rukama to taky zrovna lehko nejde, protože ta gume je tuhá jak štolverk, tak už nevím co s tím mám dělat, himl fix… Jo ráfky mám Sun Rims Single Track (viz. profil)

      0 0
      • Hnoj  

        Chce to sjezdoivou duši michelin a nabombit ho na 5–6 bar, klidně i víc, pak se po troše páčené sem a tam usadí rovně.

        0 0
      • Luma  

        kamošovi taky házel-chce to mýdlovou vodu a nafoukat na maximum a měl by si sednout aspoň mu sedl,pak upustit na požadovaný tlak

        0 0
      • Dijck  

        Mam ich v kevlare a nikdy nehadzali. Teraz su na predaj za zlomok ceny. 95% stav, asi 600km terenom…

        0 0
    • robby1  

      já jezdím Continental Gravity je to to samý jen je 2,3 široký. Ve předu mám Fat Albert 2,35. Na šířku je ale na 2,3 dost uzký (objednal jsem ho přes e-shop), kdybych to věděl, tak vezmu Diesel 2,5. První dojem byl, že po nafouknutí házel, doporučuji taky natlakovat co to dá a pak upustit, vylepší se to. Poprvé při jízdě mě překvapil svojí pohodlností. Je spíš měkčí a myslím, že nebude mít dlouhou životnost.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.