• crx

    Dne 17.5.2006 mi bylo z domu v Mořkově okr.Nový Jičín odcizeno silniční jízdní kolo zn. Wheeler typ 434.Barva rámu černá,přední vidlice a zadní část kola růžová,omotávka řidítek černá. Výrobní číslo rámu W 90 02 08 00. Popis komponentů: Řazení:Dual control Shimano Tiagra 2×9st. Přehazovačka+přes­myk: Shimano Tiagra Ráfky :Remerx Stormy-stříbrné 36 děr Náboj přední:Shimano Deore LX černý (úzký typ) Náboj zadní:Shimano 105 černý Brzdy:Sachs 7000 Rival Kliky :Sachs 7000 Rival Řiditka:Sachs (berany) Pedály:Nášlapné Shimano M515 Budu vám vděčný za jakoukoliv informaci vedoucí k dopadení grázla který mi kolo ukradl. Mrzí mne to o to víc že jsem kolo před sezonou kompletně přestavěl a vrazil do něj 8 000Kč.Za konkrétní informaci nabízím finanční odměnu.Foto bohužel nemám.Děkuji Tomáš.Kudělka tel.776/229 767 , email: tomas.kudelka@seznam.cz

    0 0
    • rasto  

      ach jo, ruce bych prerazil :-/

      0 0
    • jirikdv  

      a hnáty zpřelámal!!.....mě ukradli bajka minulej čtvrtek…radši na to nemyslet,už jsem se rozloučil :-((

      0 0
    • pop  

      Doufám,že si to měl pojištěný. Rodičům teď taky ukradli ze sklepa MTB a Česká uhradila do 10 dnů od zaslán dokladů. Celkem slušně to ocenila.

      0 0
    • atrex  

      Tohle je bordel. Mně kolo ukradli před dvěma týdny, taky bych vraždil.

      0 0
    • Vrci  

      Moje jizvy jsou již zacelené. Já o kolo (fort na soře) přišel před 4 lety.

      0 0
    • crx  

      Ahoj Kolo jsem pojištěné bohužel neměl,vůbec mne nenapadlo,že jsem do toho na jaře vrazil nějaké ty už zmiňované peníze a kolo se tím pro zloděje stalo asi zajímavé,navíc jsem žil blbec v domění a blažené nevědomosti s pocitem že se u nás doma nikdy nic nestratilo.Teď si rvu vlasy a mám depku.Když jedu z práce na trekingu od mé dcery :-) snažím se dojet každého cyklistu v dálce před sebou s pocitem že třeba jede na mém kole......bez­naděj,ale na druhé straně dobrý trénink.Ještě že mi zbylo mé horské kolo!Říkám si že naděje umírá poslední rozeslal jsem emaily na všechny strany a čekám.Ostatně co mi zbývá jiného.

      0 0
      • rasto  

        pocit pachuti Te zanedlouho prejde. vim o cem rikam, tak jsem se rozloucil s jednim bajkem :-( obavam se, ze je miziva sance, ze kolo najdes pobliz… zkus projit nejblizsi bazary.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.