• Rolei

    Chtěl bych se zaptat uživatelů jak jsou na tom Polary s rušením od tramvajových , vlakovývh etc. el. vedení? Je to lepší jak ostatní pulsmetry? Mám zkušenost jen s tím z Lidlu a ten je rušenej pořád, často ani nevím čím :-( tak přemýšlím o změně… Dík.

    0 0
    • JancA  

      rušej se taky, kolem Prahy vcelku v pohodě, ale když vyjedu za Plzeň, nemá cenu to snad ani zapínat, pořád mi tam skáče 220.

      0 0
    • petebike  

      me se to taky rusi, ale je to vzdy tak na 15–30 sec. max pak si to polar programu upravis

      0 0
      • Rolei  

        No já přemýšlel o Polaru CS 200 a tam moc pak není upravovat ani co ani v čem :-)

        0 0
        • MlokCZ  

          Jen poznámka k CS 200. Ten bych nebral. Jediný co má navíc je komunikace s PC, díky tomu nemá garantovanou vodotěsnosti už vůbec žádnou. No a přes tu komunikaci co má stejně nic zajímavýho nikam nepřetáhneš (mám to vyzkoušené na RS200). Šel bych do CS100 s Wearlinkem. Teď jsem v pátek bral druhou CS100 (pro manželku), jen jsem si nechal vyměnit za +100 Kč pás za Wearlink.

          0 0
        • petebike  

          tak ja mam 720i, o tech nizsich sem ani nepremyslel a ani je moc neznam

          0 0
          • Rolei  

            No taky jsem přemýšlel o S725, ale na to moje ježdění to asi nemá smysl…

            0 0
            • petebike  

              zalezi na penezence,jestli vyuzijes moznosti komunikace s pocitacem a dalsich vecech, ja ho tenkrat privezl z nemecka za 240 Eur, v cechach kdyz narazis tak koupis i 710 za 7tis…

              0 0
    • MlokCZ  

      No já bych to neviděl zas tak černě, jezdím kolem Plzně s Polarem už pár let a takový problémy rozhodně nemám. Dráty tady sice vedou skoro všude, ale k rušení dochází jen ojediněle. Ono velký vliv na to má dres a statická el. při foukáním větru a rychlých dotecích dresu s tělem (někde jsme to tu už v diskuzi řešili).

      Na druhou stranu podle mého názoru a zkušeností s dalšími sportestry, který vozí kamarádi, v odolnosti v rušení mezi Polarem a jinými značkami není téměř žádný.

      Pokud máš přístroj rušený příliš často, tak je pravděpodobně problém i někde jinde – baterka v přijímači nebo vysílači, oblečení.

      0 0
    • M@rtin  

      Zkušenost s Polarem S625× – výborná Bydlím vedle rozvodny a pod pasmem drátů a stožárů VVN (velmi vysokého napětí) jezdím každý den a nic co se týká rušení jsem nezaznamenal. Možná záleží kus od kusu ale já za celou dobu co používám S625× (vč. cadence, běžecký senzor, speed senzor) jsem nezaznamenal jediný renonc.

      0 0
      • io  

        Když už jsme u těch Polarů, mám CS600. V programu je souhrnná tabulka info a tam je údaj zotavení. Chápu, že když mám zotavení –30 tepů a jindy +6, je to lepší nebo horší, ale nevím jak to přesněji pochopit (v manuálu to není).

        0 0
    • MARIN  

      Mam 725× na rozdil s predeslou Sigmou PC14 je ruseny min ale ne nejak vyrazne.Ono nakonec ani PC14 jsem nemel moc rusenou.

      0 0
    • pavelsacha  

      K danemu problemu zminim jedno: dnes jsou dva druhy kodovaneho signalu. Polar ma analogove kodovani a to je vedenim VVN rusene. Napr. CicloSport CP23, CP29 a CP41 pouzivaji digitalni kodovani s jedinecnym signalem, ktere neni rusene nicim. V budoucnu by mel toto mit i Polar.

      0 0
    • RUMcajs  

      Poridil jsem si nedavno tepak z Lidlu a zjistil ze je pro me na silnicich nepouzitelny z duvodu ruseni.

      V terenu naprosto v pohode, ale jakmile jedu na silnici podel stozaru s kabely 220V tak mi ukazuje cca 50 – 55 tepu.

      Da se tento druh ruseni eliminovat v pripade ze ma pulsmetr kodovani signalu?

      0 0
      • black.horse  

        Ne. Kódování způsobí jen to, že se navzájem neovlivní dva cizí přístroje vedle sebe a vzájemně si nečtou data, ale „fyzikální“ rušení to nezastaví… Měl jsem Polara s kódovaným i nekódovaným pásem a při konfrontaci s vedením vysokého napětí to vyjde nastejno, ruší je to. Dobrá změna k lepšímu a stabilnějšímu přenosu dat dle mě by byl přechod na tepák s vysokofrekvenčním přenosem 2,4GHz nebo kolik to je… ale nevěřím, že ani tohle bude 100%tně odolné, stoprocentní dle mě nemůže být nic co je bezdrát.

        0 0
        • PHiLiPZ  

          myslim ze Suunto to ma riesene dobre, prenos je digitalny a cacheovany vo vysielaci, kym prijimac nepotvrdi spravny prijem (asi si spocita nejaky checksum)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.