• Archik

    Dobrý večer, rád bych se zaptal, jestli někdo nemáte zkušenosti s obchodem /…lonemcik.cz/ skušenosti s nákupem ochotou a domluvou. Popřípadě bych rád slyšel Váš názor na toto kolo http://www.cyklonemcik.cz/…xt-epicon-00 jde mi o skladbu komponentů, dává to nějak alespoň smysl.

    0 0
    • Kouba_2005  

      Stejně ti bude nakonec doporučena 29" od Canyonu :-(

      0 0
    • Evilcleaner  

      uvař si čaj a vydej se do historie!

      0 0
      • zimic  

        +1

        0 0
      • Archik  

        Víš jak prostě mi to na mou výšku(167cm) přijde zbytečný mít 29er. Kolo jsem chtěl kupuvat už dávno pak z toho sešlo a dneska se v podstatě nedá 26ka koupit.

        0 0
        • michomin  

          Zdá se, že si Němčík za „nedostatkovost“ 26tek nechává řádně zaplatit. Za ty peníze se na to vybodni a mrkni se po nějaké 27, vel. S, možná XS.

          0 0
          • scalar  

            Přesně tak, už sám píše, že se dnes kvalitní 26" nedá koupit. Proč? Jak to bude s kvalitními náhradními díly do budoucna?

            Při 167 cm nevidím důvod, proč ne 27,5" kola.

            0 0
          • tromboonen  

            O MTB zas tolik nevim a ty vecne debaty 26/27.5/29 me bavi, ale myslim ze Nemcik je proste obchodnicek, co kombinuje vetsinou neprodejne zastarale dily do „neodolatelnych“ nabidek pro laiky – viz. milion zdejsich temat co si myslite o kole nereknu odkud (a pak se dozvime ze od Nemcika..) 90% jeho silnicek je spatlana z moralne zastaralych dilu, a to na silnici uz da docela praci..

            0 0
    • Maran1  

      Ahoj,psal jsem mu kdysi ohledně jednoho kola a na vše co jsem se ptal, tak mi v pohodě odpověděl. S komunikací by problém být neměl :) Jinak ohledně tvého kola. Kolik toho najezdíš? Cyklostezky, polňačky,les?? Jinak za mě si myslím, že komponenty dobrý, vidlice dobrá.

      0 0
      • Archik  

        Ohledně mého kola aktuálně mám http://kolo.cz/…ub-40-v-2007 najezdím tu proti lidem málo loni něco mezi 1500 – 1700km. Polňačky, asfalt, lesni cesty , prostě co je tu okolo, žádnej extrém nejezdím. Prostě normální ježdění. Chtěl bych hlavně něco co bude pružit tohle kolo co mám už to má asi za sebou moji váhu (90kg) ta vidlice moc nebere.

        0 0
    • praivo  

      Domluva a ochota super, odpovídá na emaily klidně v neděli večer a není problém si nechat na kolo dát prakticky cokoliv z jeho nabídky :-)

      Ale s výsledkem (Maxbike v mém profilu) jsem úplně spokojený nebyl, v brzdách byl vzduch (to jsem nereklamoval, odvzdušnil jsem si je sám) a hlavové složení je složené ze dvou, přičemž výsledek stojí docela za hovno (točí se, ale je trochu volné a při brždění silně vibruje) a bude vyměněn hned jak mi přijde nové, takže pozor na to. Na druhou stranu jsem si u něj nechal zaplést kola (Remerx MasterDics + Shimano XT) a s těmi jsem velmi spokojen. Všechno ostatní taky zatím funguje jak má.

      0 0
      • okapes  

        Mám podobnou zkušenost. U kola pro manželku jsem našel hlavové složení tak, že kuličky chodily přímo po redukci pro tapered sloupek – bez originál misky. To považuji za prasárnu. Ostatní bylo bez problémů.

        0 0
        • praivo  

          Během příštích několika týdnů by mělp přijít nové, tak až to staré vyndám, dám sem fotku. Fakt nechápu jak tohle může někdo udělat, zvlášť když je zbytek v pořádku, tj. očividně to neskládal žádný blbec.

          0 0
    • Maran1  

      Nebo vem tohle: http://www.bike-forum.cz/…erior-xp-930

      0 0
    • Maiklsnajdr  

      Ahoj, v obchodě Cykloněmčík jsem si koupil bike. Skvělé jednání, rychlost a ochota. Mohu jen doporučit.

      0 0
    • siafu  

      mám od nich silničku objednanou přes internet – dodací doba byla něco přes dva měsíce, bylo nutné objednat ve Francii, takže to tak asi může být… jako přijde mi tam fajn „bonus“ výbava – díky tomu mám na sériovce lepší kola – místo Aksií Zondy – takže palec nahoru :)

      jediné, co mi vadí, že po zaplacení zálohy předem na účet nepřijde žádné potvrzení o přijetí platby – teď se mi to stalo i v audioteku a já pak po měsíci musím zjišťovat, jestli je všechno ok a co se děje…

      0 0
    • michomin  

      Malý Archiku, mrknu na outlet na Canyonu, mají tam v Sku Grand Canyon za 24 000 a kousek solidní kolo s Rebou, délka sedl. trubky 405 mm. Abys měl nějakou představu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.