• Speedy

    Rozhoduju se mezi temito naboji od Hope, jezdite je nekdo? Nejspis bych dal Bulb na predek, abych mohl v budoucnosti pripadne zmenit na 20mm osu a XC na zadek, protoze je o dost levnejsi.Jsem ted v Anglii a prijdou tady na o dost mensi penize nez v Cechach, tak bych uvital nejaky zkusenosti.Nejde mne ani tak o vahu, jako o vydrz.Jezdim XC, sem tam nejaka sjezdovka a tak. Diky.

    0 0
    • rich  

      mam XC – za celu sezonu som na ne ani nesiahol, ale najazdene na nich nie je vela, cca 3.000km. Teraz je bike v servise a naboje su bez ujmy a potrebneho akehokolvek zasahu.

      0 0
    • enjoy  

      u nas stoji predni o 1000,– a zadni o 2000,– vic.kup si je tam a vubec nevahej,takovy uz nesezenes.

      0 0
    • Speedy  

      Taky jsem jeste uvazoval a Atomlab G.I. MTB na predek a RINGLE Abbah SOS XC na zadek. Ten Atomlab mne pripada, ze celkem neco vydrzi a az znicim vidlici, tak si chci poridit asi s pevnou osou, tak bych ho vymenil. Libej se mne tam ty matky misto rychloupinaku, mate s tim nekdo zkusenosti? Nevite nekdo webovou adresu na vyrobce Atomlab, nejak to nemuzu nikde najit. Diky za rady.

      0 0
    • vasado  

      Ahoj,nechce se mi zakládat nové vlákno , ale chtěl bych se zeptat, jestli nevíte někdo kde sehnat ořech na náboj HOPE XC ? na netu sem nic nenašel, ted prostě frčí hope pro II … nebo jaké je v ořechu ložisko a jestli se dá nějak vyndat? díky moc za odpovědi V.

      0 0
      • Vilém  

        Prvni odkaz z googlu, jinak 6001, at to nemusis otvirat.

        0 0
        • vasado  

          ok… vím jsem línej :-D :-D ale dá se nějak vyndat? pochybuju že seženu ořech :-( ( myslím doma vyndat, bez speciálního stahováku ) :-/ díky

          0 0
          • Vilém  

            Toto jsem nedelal, ale kdyz kouknu na rozkres, tak to nevypada nijak zaludne.

            Proste odsunout rozpernou trubicku mimo osu naby, pak z vnitrni strany opatrne vyklepat vnejsi lozisko, vyndat rozperku a segrovku a pak vytahnout vnitrni lozisko.

            Mozna by stalo za pokus nahrat horkovzduskou telo orechu a klepnout s nim o stul, treba by to lozisko i vyklouzlo samo.

            0 0
            • vasado  

              co myslíš tou rozpěrnou trubičkou? já to mam tak, že když vyndam ořech tak je v něm nalisované to ložisko ( dle nákresu by tam měly bejt dvě ) no a když kouknu na ten ořech, tak zákonitě aby to sedělo vše na té ose – tak ložisko má cca s pár desetinama stejnej průměr jako je vnitřní průměr ořechu ( pokud to vysvětluju dobře ) takže já nemam o co se zapřít při vyklepávání toho ložiska :-/ no, tak asi tak :-) ale to s tou horkovzduskou není vůbec špatnej nápad ;-) díkys moc

              0 0
              • Vilém  

                Rozpernou trubickou myslim valecek, ktery je mezi dvema lozisky orechu. Kdyz do nej kouknes, tak bude vse v ose, tak jak to bylo nasazeno na ose naboje. Kdyz nejakym sroubovakem nebo kulatinou zatlacis na trubicku smerem do boku, tak by se mohla posunout a objevila be se hrana vnitrni diry loziska. No a na tu hranu vnitrni diry pak lehce klepnes zase pres nejakou kulatinu ap. Az se lozisko trochu hne, tak pujde rozperka posunout kamkoli a ty muzes pekne opatrne, po kruhu, lozisko vyklepat.

                0 0
                • vasado  

                  ahááá :-D vidíš toho jsem si ani nevšimnul natom HOPE nákresu :-) a je pravda, že jsem to rozebíral už za tmy, tak je dost možné že jsem zaznamenal hranu ložiska, ale ne hranu rozpěrné trubičky druhého ložiska :-D každopádně díkys moc opravdu :-)

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.