• clieent

    Zdarec lidi,potřebuju radu.Jezdím hlavně xc a sháním novou vidli.Vážím 96kg a tahle vidle se tváří docela dobře,hlavně i cenou.Máte s ní někdo zkušenosti,jak se kroutí,jak žehlí nerovnosti atd.Původně jsem sice chtěl rebu,ale ta bohužel nedopadla.

    0 0
    • Venda  

      To je škoda že nedopadla. Skvělá vidle!

      0 0
    • clieent  

      Tak ok,beru Recona a dík všem za rady :-)

      0 0
      • miche  

        Mam todle: RockShox Recon 327, 100 mm na Trance 3ce a jde to, zatim jsem spokojen, jenze pro me to je prechod z elastomerky a to by se mi zdalo lepsi kdeco :-)))))))))))

        0 0
    • luke777  

      cauky nasel sem tudle vidli za 7500 coz se me zda dobra cena maji nekdo? na netu je uvedena v bile barve ale dodavaj stribrnou verzi: shanim prave stribrnou vidli

      0 0
    • Jogador  

      Tak suma sumárum, vidle je to výborná, zatim, najeto kolem tří tisíc. Těžší než Black, bych neřek, v solo air uřioznutý sloupek mi váží 1840 gramů, což mi přijde akorád na tužší vidli. Cena 7500 je ted asi nejmenší, ale s poplockem a solo air. Zkusil bych se domluvit v kupkolo, mohli by jí sehnat levněji, prodávali ji levnějš. Ješě bych přemýšlel o MX comp 105 ETA 06 s bagbike za 6990 ale to je samozřejmě těžší váha… Já jsme sní spokojen, pumpuji ji pumpičkou, kterou sem foukal i Skareba, je vysokotlaká, pumpou na auto to pujde podle mě blbě. Toť asi vše, ještě nějaké otázky?

      0 0
      • bedoslav  

        je to zehlicka? chci koupit neco vzduchovyho, ale doted jezdim na pruzinovym RONDu(nyni magura) a mam strach z nizke citlivosti.. na jaky zdvih to mas nastaveny a kolik procent zdvihu ti to na vyjizdkach chodi?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.