• Mamut

    Ma uz niekto skusenosti s T. Firex s integrovanou osou? Taktiez to cvaka ako ISIS osy od Truvativu?

    0 0
    • petebike  

      no mam taky nejaky takovy na kole od Truvativu, a po 2tisich v tom zaclo vakat, tak jsem to vycistil a je to v klidu – ted docela v pohode :-)

      0 0
    • Lister  

      Tak nějaké nové zkušenosti. Potřebuji totiž koupit nový převodníky – chtěl jsem jen placky, ale bud se nedají sehnat nebo je to hodně drahý – cca 2200–2500 za sadu. tak jsem si říkal, že místo toho pořídím nová kliky – chtěl jsem ISIS ale už je nikdo nemá nebo opět zasáhla cena – s osou to vyjde přes 3 tisíce. Takže nakonec zkončím u integrované osy, i když jsem si to moc nepřál. Dostal jsem hodně zajímavou nabídku koupit poměrně levně prakticky všechno o čem se dá uvažocvat (kromě Shimana). Nejvíc se kloním k Firexům, ale můžu koupit i FSA případně RF – ty se mi fakt moc líbí, ale aspoň na převodnících bych chtěl pošetit.

      Takže má někdo zkušenost s těmi Truvativy. případně je nějaký zásadní rozdíl StyloXFirex.

      A ještě jeden dotaz nevý někdo jakou řetězovou linku mají RF. Truvativ mají bohužel trošku víc než bych potřeboval. mají 50 a ideál pro mě je 47,5.

      0 0
      • Mamut  

        Ja by som sa rad zbavil svojho fungel noveho 44z prevodniku, za povedzme 600, mozno aj menej. Keby si mal zvysok od Gebhadta (CNC, ktore su ok, nie tie maslove lisovane), tak ta to cele vyjde na cca 1700. Cim nevyhadzujes skoro 1000 navyse za nieco, co ti netreba.

        0 0
        • Lister  

          no já ty Firexy GXP můžu mít opravdu hodně výhodně, rozhodně to nebude 1700+1000, ale je to o dost míň, ale popřemýšlím. Jinak jakou má ten převodník barvu. Myslím, že to bylo i v bazaru že??

          0 0
        • cmelak  

          To máš originál převodník Truvativ? Pokud je černý a frézovaný tak bych ho vzal, nemůžu ho sehnat a potřebuji novej na svoje Styla.

          0 0
          • Mamut  

            Je tmavo-strieborny, taka zadymena strieborna. Podla stop na nom, by som usudil, ze je frezovany.

            0 0
      • Venda  

        Rozdíl mezi Stylama a Firexama je v hmotnosti a hlavně mají jiné převodníky.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.