• SIROKY_ZABER

    mate nejake skusenosti s bicyklami znacky marin???…v novom vele bola reklama na jeden z nich www.marinbikes.sk/…untai_ht.htm za 33 000 KC a s vahou ze vraj 11.1 kg??! co nan poviete…dobra kupa???

    0 0
    • enjoy  

      asi jo.. anebo co si predstavujes kod dobrou kupou?:-)

      0 0
    • Darkson  

      jestli máš na mysli NailTrail, tak ten se mi líbí dost. a cena bych řekl dobrá. ta váha se mni moc nezdá, i když jsem jí už někde viděl uvedenou

      0 0
      • Quake 9.0  

        Kola od Marinu bejvaj právě jedny z nejlehčích na trhu. Mám už třetího a všichni lehouncí a velmi velmi pohlední. Těším se už, až si ušetřím na jejich celoodpružeňáka.

        0 0
        • SIROKY_ZABER  

          hmmm mne sa vaha 11.1 kg pri tak nizkej cene nezda…ale reklama vo vela by sa mylit nemala…jedina obava je z manitou black ktory na mtbr.com nema moc dobre recenzie… rozhodujem sa medzi marin nailtrail, gt avalanche pro alebo kona hoss deluxe…ktory by uvas vyhral…?

          0 0
          • Quake 9.0  

            Já bych do toho Marina šel. Jenže je to „moje“ značka a proto to může být názor trochu zkreslený. Váze ale věřím. Kdo nezná Marin neuvěří. Manitou Black mám a jsem více než spokojen. Podle mě záleží hlavně na vlastní zkušenosti. Někomu Black vyhovuje a někomu ne a potom je tu dlouhá řada „kecálků“, co slyšeli od kamaráda, kterýmu to říkal kamarád apod. Toť můj názor. Já Marina jezdím 9let.

            0 0
            • SIROKY_ZABER  

              a myslis ze je to bike aj na agresivnejsie jazdenie…nemylsim zas nejaky freeride…ale skratka si chcem na nom aj nieco dovolit…zaujima ma tuhost ramov a vidly na taketo zaobchadzanie…

              0 0
          • Tomcat_1  

            Bez do toho Marina, at je vaha jaka chce. GT nebude lehci a bude to hlinik. Co se Blacka tyce, za ty penize nebudes mit nic moc lepsiho. Vydrzi pomerne dost. Jestli Ti pomuze tohle, tak si ho planuju koupit taky.

            0 0
    • jecnak  

      Vaha mozna ale opravdu jen mozna v te 15" co ho delaj. Stejne ale za tu ceny dobry bike. Spis me trochu zarazi ta podrazena hlavoka, ale treba je to fotkou, cisla jsem nezkoumal.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.