• ilka

trochu jsem procitala co se tu pise, ale treba mate nejake cerstvejsi info nebo tip mam cca 15000,– 173cm, 60kg, kolo nebudu nijak zvlast rasit,schody max.3–4…obcas koren v lese.. nejsem zadny machr takze hledam tak nejak intuitivne a jak mi kdo poradi radsi bych alespon nepatrne lepsi vidlici a brzdy ne kotouce (tudiz asi postav si sam)

po prvni selekci:

Rock machine torrent 2005 www.akcebike.cz/DetailPage.asp?…

merida matts speed v www.mtbs.cz/katalog06.html?… jsem (doufam dobre) i za cca 16000,–

GT avalanche 1.0 2005 www.mtbs.cz/katalog.html?… jde i pod 15000,– jestli jeste bude

(GT avalanche 1.0 2006 www.mtbs.cz/katalog06.html?… uz je moc ale treba nekde slevi

diky moc za radu

0 0
    • fousac  

//schody max.3–4…obcas koren v lese.. nejsem zadny machr //

takhle uz sem zlomil tri ramy… ;)

0 0
    • gobike  

Torrent je nejhezci, ale ta „vidla“ bude urcite na tebe tvrda:/ Chtelo by tam dat neco jinyho, treba Axel je docela mekkej… (Ja vim, v porovnani se Suntourem jsou vsechny vidle mekky:))

0 0
    • cabbage  

www.bikestore.cz/…_obrazek.asp?… tahle vidle by aspon nejakou cinnost predstirat mohla. pripadne: x-bikes.cz/?id_zbo­zi=609&id_sek­ce=14&act_nabid­ka=detail x-bikes.cz/?id_zbo­zi=620&id_sek­ce=14&act_nabid­ka=detail

netusim odkud jses ale prosel bych obchody v okoli jestli nemaj neco slevnenyho z minuly sezony, treba v 69ce by se neco naslo…

0 0
      • ilka  

diky za tipy torrent asi vypadne vdlu ma blbou, vim, vsichni me ale varovali hlavne pred brzdama.. mongoose meteor comp me zaujal ale e shop je tusim v brne, v praze by ho nekde na pokuk nemeli? nejspis to ale zkusim s GT a nejakou lepsi vidli, snad se mi to podari holt myslim i na paradu-black matt-to musim mit :-) zatim zkusim pochopit jestli ma mit vzduch nebo pruzinu procitani debat o vidlicich me fakt unavilo a nejsem z toho moc moudra, takze vas budu hosi trapit pozdeji,jestli se nechate

0 0
        • BB  

zensky, ktery moc nevazej (nechtel jsem napsat lehky zensky), tak urcite vzduch. Snadno se da regulovat tvrdost. Zene jsem koupil Skareba a to je pro zenskou naprosto genialni vidle. Kdyz jedem rozbitou rovinu, fouknu ji to na 90 a vidle zehli jedna basen. Pokud je to z kopce dolu, tak dam 110, aby se to neponorovalo pod vidli, takze parada.

0 0
          • goofy  

To ji foukas behem vyjizdky, jo? To je asi pekna zabava…

0 0
            • BB  

to ani ne, ale kdyz jedem do Alp, tak ji to fouknu vic, daji se tam cekat vetsi sesupy

0 0
        • lubos  

Z HMX1 lze vytlacit solidni brzdni vykon. Ale lepsi budou Vcka. A vidlici nejspis scareb, nebo axel. Suntour bych nebral, a ten Rockshox neznam. V tehle cenove kategorii asi nejspis jenom ten axel s pruzinou (se mi zda). I kdyz na ty schody … :o))

0 0
    • Phoebe  

Podívej se na www.mtbs.cz – celé to zkoukni, určitě tam něco najdeš. Poté hoď nějaké na B-F a počkej si na odpovědi, nebo spíš na názorové imprese.

0 0
    •  

Máme rádi zvířata!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.