• Biker jak Pes

Nazdar, rád bych věděl co říkáte na tyhle kalkulačky, jestli se tomu dá věřit, nebo to jsou blbosti. Já osobně mám tepák, který mi měří kolik jsem spálil Kcal a hodnoty s těma kalkulačkama se naprosto liší, tak nevím…

Anketa: Myslíte si, že si lze podle toho naplánovat dietu nebo něco podobného ?

Ano
    0x
    0%
    0 0
    • Biker jak Pes  

sakra, zapomněl jsem na druhou odpověď v anketě, Tak kdo hlasuje ne, tak ať to sem napíše… :))

0 0
    • Biker jak Pes  

Paráda, dneska se nějak nedaří, ještě hodím linky: www.obesita.cz/…aKalorii.php www.flora.cz/…e_index.html

Tak snad jsem na nic nezapomněl… :))

0 0
      • rasto  

ahoj, tyto veci ja neresim. kdyz chci zhubnout (tendence se u me projevuje v lednu, po vanocich :-) , zvysim km davky a jde to dolu samo :-) taky mam kcal v tepaku, ale nekontroluji.

0 0
    • pitelboy  

tomu se moc verit neda, pac kazdy ma jine telesne dispozice tudiz spaluje uplne jinak..

0 0
      • Biker jak Pes  

No právě, to už mě taky napadlo. Jinak mám taky kcal v tepáku a někdy bych nevěřil, kolik se toho dá spálit za tři hodiny jízdy… :))

0 0
    • Marika88  

Podle me se zrovna o toto vubec nemusis zajimat. V tvem pripade je to uplne zbytecne :)

0 0
      • Biker jak Pes  

Proč myslíš, že zrovna v mém případě ??

0 0
        • Marika88  

Protoze o toto se obvykle zajimaji lidi, co chteji hubnout. Nevim jak vrcholovi sportovci, ale presto v 16ti letech je telo ve vyvinu, takze bych to neresila.

0 0
    • dancing dog  

Já se žel teda energií zabývat musím, ale jdno vím i bez kalkulaček- čím víc jezdím a čím mín jím večer a sladký a čim min piju pivo, tím se hubenější..nebo spíš mín tlustej

0 0
    • Dusab  

Doporučuju stránky www.f-sport.cz/ Jsou sice zaměřený spíš na kulturistiku, ale o výživě je tam toho spousta.

0 0
    • ydaho  

je to nesmysl, nejlíp spaluješ tuky na nízký tepy při dlouhodobym treninku, tepák ti vykáže tim víc, čim se pohybuješ ve vysokejch tepech – v cukrech.

0 0
      • Jarda  

Vzdyt tepak odhaduje kolik spalis energie, ne? Jestli je to v tucich nebo v cukrech uz neresi.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce