rb monster dh vs. santacruz bullit

17 nepřečtených
  • rhuman

    chtel by to na obcasny sjezdovy zavody, dropy do 4m, ale kolo celkove lehky, abych na nem i neco ujel, predtim jsem byl spokojenej s dragsterem dh, libil se me chod a ujet na tom neco slo hodne vpohode, ted mam banshee scream, to je priserne tezkej tank, chci se ho zbavit. chtel bych na new ram casem hodit 66 vidli, ted ale zatim bude muset bejt shiver dc.

    u bullita se bojim dost casovy dostupnosti (idsport) a vakl mezi ramem a zadni stavbou (u cannonu gemini jsem to mel stejne a byla to hruza …)

    Anketa: co byste brali?

    9x
    45%
    7x
    35%
    0 0
    • rhuman  

      dale money omezeni cca 30kc, zdvih, 170mm(min) az 250mm (jezditelny)

      0 0
    • TinkTink  

      A co Giant Faith?

      Proc ne RB – nektere technicke detaily se mi prilis nezamlouvaj… Bullit – vaklu bych se nebal, ale nezda se mi to na toto pouziti akuratni…i kdyz…

      0 0
    • Daan  

      V nedeli jsem se stavoval v Probike v Pruhonicich, zkraje dubna by meli prijit nove ramy vcetne bullita, dostupnost ramu na objednavku pry 5–6 tydnu. Je hezkej, ale uplne presne si ho nedovedu predstavit na DH, asi bys to musel „podkopnout“ Super Monstrem:-)

      0 0
      • BorisFR  

        No ten SupeMonster by tomu dal pěkně pokouřit. ;-) Co ty, ještě furt vybíráš?

        0 0
        • Daan  

          Jasne, prece takovou zabavu hned tak neukoncim:-) Poradi: Demo, Intense Uzzi VPX, SC VP Free. nespecham na to, pockam si na zapujcku Dema, ty SC do Probiku prijdou v dubnu tak si to taky chci omrknout, akorat sance videt ev. zkusit ten Intense bude asi mala…

          0 0
          • BorisFR  

            No funkčně by to mělo být dost blízko tomu Santovi. Hoši od Santy udělali systém odpružení, a hoši od Intensu ho už jenom koupili. ;-) Tam jde podle mě spíš jenom o to, co se ti vizuelně víc zamlouvá.

            0 0
            • Daan  

              No pokud jde jen o design tak vitezi Demo:-) Je fakt ze Intense a VP jsou ramy jak pres kopirak, vcetne podobne geometrie. Demo vypada opticky (vse v Lku) nejvetsi, pritom ma kratsi rozmery zadni stavby, vysku, a nejvyse stred coz me prekvapilo. Jeste s tim ale muze zamichat RB, dle hesla „support your local DH bike producer“ snad bych mohl pristi tyden ozkouset toho prepakovanyho Dragstera!

              0 0
    • hanz  

      jezdil jsem aj bulita aj monstera a aj něco jinýho bulit je lehoučkej ale je to hodně free..takový uskákaný neposedný hodně krátký kolo, vypadá dost podvyživeně ale na živo je zadní stavba mohutnější jak třeba u toho monstera. Monster je proti bulitovi klidnej, má níž střed a je víc sjezdovější, na tvou tělesnou schránku vydrží aj mega dropy. Detaily který mně na něm celkem neskutečně sraly tak většinu z nich na letošek už odstaranili takže bych klido šel do monstera dh s dhxkem.

      0 0
      • Pavlos  

        Muzes to upresnit co presne te sralo?

        0 0
        • hanz  

          nic moc řešený střed+začátek zadní stavby takže nutnost 128mm isis osy, při použití saint nebo RF x-type s rokáčem nutnost mít ujetý pedále celkem bokem…s tím asi nic neudělali ale to nebylo tak nepřežitelný patka katastrofa ale to se už probíralo mockrát zadní osa na pochybný matice…dnes už delaj inbusy pojištění zadní osy pidi šroubkama které spousta lidí strhla…dnes už uplně odstraněno nemožnost montáže lepšího tlumiče jak fox vanilla rc…už taky odstraněno absence standartu na napínák…už je tam nevím proč ale když jsem ho krmil tak zadní stavba občas chodila do sedlový trubky což na sucho ve stojanu nedělalo..asi jak se to kroutilo ale to asi neodstranili nelze protočit 66tku pod rámovou trubkou..to asi taky zustalo jinak to byl celkem príma rám a jezdilo se mi na něm fakt slušně, měl jsem větší velikost a geoška mi fakt seděla.

          0 0
          • Pavlos  

            Dikes za vycerpavajici odpoved;)

            0 0
            • hanz  

              jako podle toho co jsem napsal to zní že je to uplnej šrot ale tak to není…je to fakt fajn rám

              0 0
              • Pavlos  

                ja stejne rbsko kupovat nebudu ikdyz to tu mam za kopcem ze:)

                0 0
          • Radek Broz  

            Co ja vim, tak to na 66 predelaj a pak Marzochhi vzdycky zvedne brejle – je to nekonecnej boj;-) Myslim, ze lonsky vidle pod letosnim ramem projdou v pohode.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.