• dříč

    Kdo poradí chci koupit silničku do 33000

    0 0
    • J.A.V.  

      To bys musel bejt kapku konkrétnější. Silniček do 33000 je hodně. Není problém za tyhle peníze kolo na Ultegře 10. Otázka je na co to chceš, jestli máš v plánu za rok nějaký upgrade atd.

      Když se koukneš na www.mtbs.cz/…_hledej.html?… tak uvidíš co je všechno k mání.

      0 0
    • dříč  

      Nechci jezdit zavody jen tak pro radost.Zatím jsem jezdil jen MTB takže na silnici začínám kouka jsem na Meridu road 904 a nemohu se nějak rozhoupat.

      0 0
      • bajaja  

        i na peloton 3/06 je tam test silnicdo 35, PELLS,Author Merida,Fort nebo to eRBaso

        0 0
      • J.A.V.  

        No zrovna tahle Merida je podle mě hodně dobrý kolo na první zážitky se silnicí. Slušnej rám i vidle, 105ka už je dobrá sada a hlavně to má dobrý převody – vzadu max. 27ka a compact převodníky od FSA (50/34) což je pro hobby ježdění ideální. Za ty prachy skvělý kolo.

        0 0
    • kusabi  

      mno ja silnici jezdim-mrkni k FORTu-udelaj ti co ti na ocich uvidi…za 33k u Duratecu asi moc nesezenes-ale mrknout muzes-doporucuju nesetrit na ramu, spis na komponentech-na normani jezdeni je adekvatni Campa veloce,mirage…shit­mano tiagra,105…pokud nejsi zvykly na zadny takovy system, tak doporucuju campu…

      0 0
      • Pavlis  

        Povez mene znalemu. Proc doporucujes pokud neni zvykly na „takovy“ system campu?

        0 0
        • Siddha  

          servis je daaaaleko levnejsi, vsechny nahradni dily jsou dostupny. spousta veci je kompatibilnich a 9tkovy paky klidne prebudujes za par stovek na 10ku. spotrebni material je levnej a vubec. proste Campa je Campa.

          Tim nerikam ze Shitmano je uplne spatny, to v zadnym pripade, ale poptej se jak je to s dostupnosti a cenama nahradnich dilu na shitmano… jako kdyz se ti posere neco vic v pace, hned doptanes dobrou radu od Langeho, ze za bratru 4000 muzes mit prece novou. To mas od Campy normos desitkovy razeni.

          0 0
          • JIRA  

            Campa je ale dražší…nebo se mi to zdá? Přímý srovnání mezi sadama asi neexistuje. Máš nějaký tip, kde se dá CAMPA koupit nějak dobře? Pro mě je limitující i to, že na rámu je ITA závit a tak odpadá možnost koupit celou SHIMANO sadu. :(

            0 0
            • J.A.V.  

              Celkem solidní výběr a slušný ceny má koloshop.cz . Zapletený kola sem ale kupoval z www.bike-palast.com – ty ceny sou oproti ČR naprosto jinde.

              0 0
    • gersa  

      Ja bych popremyslel o Pellsu na Veloci. Kompletni sada + dobrej ram a doplnky, to vse za hodne slusnou cenu 27k Kc. Za zbylych 6k bych dokoupil zapleteny kola a vyrazil hltat km :)

      0 0
      • dříč  

        Pells vypadá dobře koukal jsem teď na něj,ale myslim že půjdu do Meridy do 904 mám ji zamluvenou a nechci čekat myslím že neprohloupim a nebo ještě trošku přisypu a koupim 905 čekám jak se vymáčknou na krámě budu tam kupovat už 4 kolo tak mi prej udělaj cenu

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.